web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateAdelina Pestrițu și-a scos silicoanele. Primele imagini cu bustul „natural”. Ce „reguli...

Adelina Pestrițu și-a scos silicoanele. Primele imagini cu bustul „natural”. Ce „reguli stricte” are după intervenție

- Advertisement -

Adelina Pestritu a împlinit recent vârsta de 37 de ani, eveniment care a venit cu noi schimbări în viața fostei prezentatoare TV. Bruneta a luat decizia de a-și scoate silicoanele și a postat pe Instagram o fotografie de după intervenție, însoțită de o poveste menită să explice această decizie. 

Ani de-a rândul Adelina Pestrițu a făcut parte din rândul vedetelor autohtone care au purtat implanturi mamare. Cu toate că majoritatea aleg să aibă un bust cât mai voluptos și mai aspectuos, influencerița a decis să revină la formele cu care a fost înzestrată de Mama Natură. 

Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar

După ani de zile în care a purtat silicoane, vedeta a decis, împreună cu medicul Radu Ionescu, faimos de altfel în industrie, să renunțe la implanturile mamare. 

Decizia a venit la scurt timp după aniversarea sa, iar durerile de spate și disproporțiile estetice au fost motivele pentru care s-a produs această schimbare în viața Adelinei.

„Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde Radu Ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare.

Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o lista lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta pentru că abia după câteva luni doctorul va decide în urmă evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași.

Toată această ‘poveste’ este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajută și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate.”, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Cât de dificilă este recuperarea pentru Adelina Pestrițu 

După ce și-a anunțat fanii că a renunțat la silicoane, vedeta a organizat o sesiune de Q&A unde a primit diverse întrebări pe marginea acestui subiect, una fiind referitoare la dificultatea perioadei de recuperare. Adelinei Pestrițu nu îi este deloc ușor să revină la viața normală, deoarece durerile și interdicțiile postoperatorii nu îi permit, având mai mereu nevoie de ajutor. 

„Cât de grea este recuperarea? Multă sănătate!”, a fost una din curiozitățile fanilor, pe care Adelina Pestrițu a avut grijă să le elucideze: 

„Dacă ar fi să fac o paralelă între cele două experiențe, această recuperare impune mai multe reguli stricte. Mai adăugăm nevoia de acomodare și acceptare, care vin la pachet cu orice transformare de acest gen, plus factorul cel mai important în acest proces: răbdarea!

Printre ele: trebuie să stau o perioadă foarte liniștită, fără să ridic lucruri, fără sport, fără efort fizic. Port bustieră non-stop. Dormitul pe spate mă scoate din minți (de obicei prefer să dorm pe o parte). Momentan nu pot nici să-mi prind părul singură sau să mă încalț. 

Am voie să conduc, însă am ales să iau pe cineva care să mă ajute în acest sens pentru a fi mai safe în trafic (eu și ceilalți participanți la trafic). 

Așa că dacă vedeți că mi se deschide ușa, nu vă gândiți că am început să mă cred regină, ci se datorează faptului că nu pot face asta momentan”, a fost răspunsul ei. 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments