web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateVIDEO I DANI MOCANU A LOVIT MAI MULTE MAȘINI CU O BLINDATĂ...

VIDEO I DANI MOCANU A LOVIT MAI MULTE MAȘINI CU O BLINDATĂ MILITARĂ, ÎN TIMP CE FILMA UN VIDEOCLIP

- Advertisement -

Manelistul Dani Mocanu a închiriat o mașină blindată tocmai din Anglia pentru a-și filma noul videoclip. Ce nu a luat în calcul cântărețul a fost că mașinile parcate regulamentar nu aveau nicio vină și va primi amendă de la Poliția rutieră pentru accident. 

Dani Mocanu a ajuns din nou în atenția publicului, după ce a închiriat o mașină blindată din Anglia și a făcut accident cu ea, în Râmnicu Vâlcea. Oamenii legii au stabilit faptul că nu ar fi vorba despre un vehicul de armată, ci despre unul istoric.

„Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Dani Mocanu a lovit două mașini cu blindata. Ce spun autoritățile

Blindata ar aparține nepotului unui afacerist din Vâlcea. Transportatorul ar avea toate actele în regulă și a fost adus special pentru a filma clipul. Vehiculul ALVIS SARACEN are o greutate de 11 tone și este fabricat între anii 1952-1976. Valoarea sa ar fi de aproximativ 6.000 de lire. 

Autoritățile au făcut declarații, după ce martorii au observat momentele incredibile. Aceștia nu au divulgat și numele său, dar este clar din imagini. 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments