web analytics

VEDETELE DE LA ”BRAVO, AI STIL!”, PRINTRE CARE SI O PITEȘTEANCA, S-AU LUAT DE PĂR (LA PROPRIU) ÎN CULISE: ”EȘTI O C#@%Ă CARE SE VINDE PE 100 € ȘI MAI DĂ ȘI 50 REST!” + AU SUNAT LA 112 ȘI UN ECHIPAJ DE POLIȚIE A AJUNS LA PLATOU

Scene greu de imaginat s-au petrecut în culisele celebrei emisiuni de la Kanal D. Vedetele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-au luat de păr, la propriu, potrivit surselor noastre. Ar fi fost nevoie de intervenția unui echipaj de poliție pentru a calma spiritele. 

Miercuri dimineață, în jurul orelor 10:30, concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-au strâns în cabina de make-up de la Kanal D pentru a filma o nouă ediție în avans. Potrivit martorilor, Andreea Tonciu era pe scaun, pregătită să-și schimbe look-ul, iar Maria Ilioiu aștepta la rând. Având în vedere că cele două rivale se aflau în același loc, la distanță de jumătate de metru… până la o ceartă de zile mari n-a mai fost decât un pas!

Andreea Tonciu s-ar fi simțit jignită că fosta ispită a comparat-o cu ”Ciocănitoarea Woody” și i-a spus Mariei Ilioiu că ea nu a venit în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” ca să se certe, ci… ca să-și arate stilul. Bineînțeles, fosta ispită a dat curs discuțiilor în contradictoriu, iar surse din apropierea echipei care realizează show-ul de la Kanal D au dezvăluIt ca tensiunile au fost la cote înalte.

”Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”

Maria Ilioiu i-ar fi adresat Andreei Tonciu cuvinte grele: ”Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”. La auzul acestor vorbe, Andreea Tonciu n-ar mai fi ținut cont de nimic, s-ar fi ridicat de pe scaun și și-ar fi înfipt mâinile în părul Mariei, țipând ca din gură de șarpe. ”Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine!”, ar fi strigat bruneta. Ar fi pus-o pe fosta isipită la pământ, iar, imediat, echipa ”Bravo, ai stil! Celebrities” a intervenit să le despartă. Pe Andreea au scos-o afară ca să se calmeze, iar Maria s-ar fi pus pe ”bocit”. Afectată de cele întâmplate, roșcata a pus, într-un final, mâna pe telefon și a sunat la 112.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție. Oamenii legii au încercat să calmeze spiritele, timp în care și-a făcut apariția și Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu. Din fericire, lucrurile s-au liniștit, până la urmă, deoarece rivalele erau nevoite să-și facă apariția în platou, pentru a filma o nouă ediție a show-ului. 

Maria Ilioiu, eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”?!

În urmă cu câteva zile, Maria Ilioiu a publicat un mesaj în care acuza echipa Kanal D că taie la montaj în așa fel încât să pară ea mărul discordiei, și nu Andreea Tonciu: ”Nu înțeleg cum poate trece și poate fi încurajat limbajul de mahala de cea mai joasă speță, drept umor sau personalitate volubilă?! Nu pot înțelege cum producția a lăsat să continue mai mult un monolog cu un limbaj de vagaboandă decât un dialog în contextul în care, în alte sezoane, concurentele erau taxate cu mustrări și lipsa stelelor, într -un show TV?!”.

„Echipa Tonciu”, cea mai iubită

Un capitol special care a atras atenția în „economia” emisiunii a fost consacrat „echipei Tonciu”. „Soțul lui Tonciu nu stă toată emisiunea, el doar vine la final și plătește. El ajunge la Kanal D pe seară, la finalul galelor, ca să îi plătească pe colaboratorii soției sale. El a ajuns ca, la ultimele ediții, să scoată vreo 3-4.000 de euro pentru colaboratorii lui Tonciu, stiliști, make-up artiști, dansatori, cântăreți etc.

De asta ei «o iubesc» pe ea, că le dă soțul bani, au mai mărturisit sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *