web analytics

Una dintre cele mai apreciate modele din Arges, Denisa Dinică, a spus DA! Nasi au fost Maria Constantin și Robert Stoica

Nu greșim cu nimic atunci când spunem că piteșteanca Denisa Dinică este una dintre cele mai apreciate fotomodele din Argeș. Aceasta a demonstrat frecvent prin exemplul său personal că atât timp cât eşti serioasă, perseverentă şi ambiţioasă îţi poţi construi o carieră de succes. Tânăra s-a căsătorit de curând cu alesul inimii sale, Cătălin Stan, un tânăr din Curtea de Argeș. Nunta a avut loc la Budeasa, cu o priveliște superbă și momente de neuitat. Denisa a postat mai multe poze pe rețelele de socializare de la cel mai important eveniment din viata sa. Nasi au fost cunoscut intereta de muzica populară Maria Constantin și Robert Stoica, viitorul soț al acesteia.

Maria Constantin va avea nunta anul viitor!

Maria Constantin și Robert Stoica urmează să facă anul viitor pasul cel mare, iar de puțin timp tânărul a decis să-i adreseze partenerei sale și întreabarea mult așteptată, aceea dacă vrea să-i devină soție. Totul s-a întâmplat în fața întregii țări și a publicului din platoul Splash! Vedete la apă, căci Robert Stoica a decis ca acolo să o ceară de soție. Răspunsul cântăreței a fost bineînțeles DA, iar copleșită de emoții, artista a izbucnit în lacrimi în acel moment.

Nunta a fost deja stabilită înainte ca Robert Stoica să o ceară de soție, așa că evenimentul va avea loc anul viitor. Noi am stat de vorbă cu Maria Constantin, iar artista ne-a mărturisit că nu s-au hotărât asupra unei date, însă în această toamnă vor să meargă să vadă mai multe locații și să se decidă asupra uneia, acolo unde vor face petrecerea de după cununia civilă și cea religioasă.

Maria Constantin a precizat că nu va fi neapărat o nuntă așa cum se obișnuiește, ci vrea să fie ceva white party, undeva afară, iar lumea să simtă relaxată și fără grija rochiilor de seară sau a accesorilor extravagante în cazul doamnelor și domnișoarelor.

”Anul viitor va fi nunta, momentan n-am stabilit data pentru că avem foarte multe evenimente la care trebuie să mergem, mai așteptăm, probabil la toamnă mai târziu vom merge să ne uităm de locație. Cert este că va fi o petrecere, nu o nuntă, ceva gen white party, afară, toată lumea să se simtă bine, îmbrăcată mai lejer, nu neapărat cu rochii de seară și nu știu ce accesori”, a spus Maria Constantin pentru Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *