web analytics
marți, aprilie 16, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateUn tânăr argeșean a distrus mașina fostei iubite și a vrut să...

Un tânăr argeșean a distrus mașina fostei iubite și a vrut să dea foc unui local!

În ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere și, au identificat și reținut un bărbat de 36 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea faptelor.
Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 17 spre 18 august a.c., bărbatul în cauză ar fi provocat distrugeri la un autoturism aparținând fostei concubine. De asemenea, în noaptea de 02 spre 03 septembrie a.c., a provocat din nou distrugeri la același autoturism. În ziua de 09 septembrie a.c., cel în cauză ar fi adresat amenințări cu distrugerea prin incendiere a unui local, context în care, în noaptea de 11 spre 12 septembrie s-ar fi deplasat la localul în cauză, unde ar fi vărsat conținutul unui recipient în zona acestuia. De asemenea, în cursul zilei de 13 septembrie a.c., bărbatul ar fi adresat din nou amenințări fostei concubine. După administrarea probatoriului, în ziua de 19 septembrie a.c., bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei
de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments