web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateUn bărbat de 68 de ani a încercat să se sinucidă într-o...

Un bărbat de 68 de ani a încercat să se sinucidă într-o pădure!

- Advertisement -

Elicopterus SMURD a intervenit, astăzi, pentru preluarea unui bărbat de 68 de ani, care ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit inconştient, într-o pădure din comuna Murgaşi. Lângă el erau mai multe fiole goale de insecticid.

Poliţiştii doljeni au explicat că, în acestă dimineaţă, soţia bărbatului a sesizat faptul că acesta ar avea intenţia să se sinucidă.

„La data de 31 august, ora 10.20, poliţiştii Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Pielești au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Murgași, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat de 68 de ani, a plecat voluntar de la locuință, existând suspiciunea că intenționează să se sinucidă. În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost găsit în pădurea din comuna Murgași, fiind inconștient și având lângă el o sticlă de plastic, în care se afla un lichid de culoare roz, precum și mai multe fiole goale de insecticid”, au precizat oamenii legii.

Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Poliţiştii mai spun că cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments