web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateUn bărbat a fost arestat după ce a amenințat polițiștii chemați de...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat polițiștii chemați de soția sa cu o macetă!

Un bărbat a fost arestat pentru ultraj după ce a ameninţat cu maceta poliţiştii chemaţi de soţia sa pentru că făcea scandal. El este acuzat de comiterea a şase fapte, scrie News.ro.

”La data de 15.09.2023, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat cu privire la săvârşirea a 6 (şase) infracţiuni de ultraj (…), constând în aceea că, în timp ce se afla în curtea imobilului având asupra sa o macetă cu lama de circa 50 cm, a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii mai multor agenţi de poliţie toţi din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul de Ordine Publică”, a anunţat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Procurorii au precizat că incidentul s-a produs în timp ce poliţiştii se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Aceștia au intervenit la un apel de urgenţă făcut prin 112 de către soţia inculpatului, în urma unui conflict cu acesta. Bărbatul a provocat distrugeri în imobil şi a proferat ameninţări cu acte de violenţă.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments