web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateTragedie! Tânăr de 21 de ani, a murit într-un accident de mașină!

Tragedie! Tânăr de 21 de ani, a murit într-un accident de mașină!

- Advertisement -

Părinții și rudele lui Sebi Andrei Olariu, un tânăr de 21 de ani ucis de șoferul de 19 ani drogat care a provocat un accident rutier în 2 Mai, își plâng băiatul. Sicriul sigilat cu trupul băiatului a fost adus în București și depus la o capelă. Părinții sunt devastați de durere. Unchiul tânărului a vorbit în direct la România TV.

Momente crunte pentru părinții lui Sebi și ai Robertei, tinerii de 21 și 20 de ani care au fost spulberați de șoferul drogat de 19 ani, în 2 Mai. Familiile și-au luat copiii de la morgă, în sicrie sigilate, și i-au adus în București, unde vor fi înmormântați.

”Din pacate, Valentin și Mihaela, parintii lui Sebi nu reușesc de ore bune să mai lege cuvinte. Stau și își plâng copilul care nu mai este. Sebi era nepotul meu, a fost mereu vesel, cuminte, nu consuma alcool, nu fuma, era pasionat de călătorii, fotografie. Era colegul Robertei la Facultatea de Geografie a Universității din București. Au plecat la mare si acolo s-a oprit totul.

Vreau sa le multumesc tuturor tinerilor care au venit azi la capela pentru a-si lua la revedere de la Sebi”, a spus Mihai Dragan, unchiul lui Sebi, în direct la România TV.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments