web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateTragedie! Ioana a murit la doar 18 ani!

Tragedie! Ioana a murit la doar 18 ani!

- Advertisement -

Ioana Tiperciuc este cea mai tânără dintre victimele cumplitului accident din noaptea de duminică spre luni, de la Suceava.

Ioana Tiperciuc făcea parte din Ansamblul „Florile Bucovinei” din Rădăuți. Tânăra a murit în urma cumplitului accident din noaptea de duminică spre luni, de pe DN 17, de la Dorna Candrenilor, Suceava.

Tânăra în vârstă de 18 ani era elevă a Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, din Rădăuți. Ioana venea mai repede acasă cu prietenul ei, pentru a putea participa la înmormântarea bunicului, potrivit monitorulsv.ro.

Ea ar fi trebuit să fie în autocarul pe care membri ansamblului îl aveau la dispoziție și care a plecat de la Târnăveni, acolo unde au avut spectacol, abia luni dimineață, la mai bine de cinci ore după ce cei patru colegi au murit, iar un al cincilea este în stare gravă la spital.

Conducerea școlii din Rădăuți a publicat un mesaj emoționant de adio, în memoria tinerei eleve.

„Astăzi, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” este în doliu. Ioana Tiperciuc, Tipi a noastră, elevă în clasa a XI-a C, nu mai este printre noi. S-a îndepărtat, intrând într-o lume, poate mai bună. În cei trei ani în care a fost eleva noastră, zâmbetul ei ne-a cucerit.

Mereu veselă, altruistă, echilibrată, Ioana a fost foarte implicată în viața colegiului, fiind vicepreședinte al Consiliului Elevilor și membru în Consiliul de Administrație al colegiului, rezonând cu tot ceea ce înseamnă viața de elev, mereu alături de cei care aveau nevoie de un sfat sau de sprijin. Pasiunea sa pentru tradiții și obiceiuri, care i-a călăuzit pașii, a fost transpusă în tot ceea ce făcea. Azi, visul ei s-a frânt, lăsând în urmă o familie îndurerată, o întreagă comunitate în suferință. Drum lin, Ioana! Vei rămâne mereu în sufletul nostru!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments