web analytics

“Timiditatea nu este motivul pentru care sunt singur” Randi și-a deschis sufletul și a vorbit despre partea sentimentală

Randi a vorbit despre relația cu nepotul său, Andrei, despre motivul pentru care nu este într-o relație, despre viața de celebritate, dar și despre ce colaborări plănuiește în viitor. Artistul a menționat că s-a păstrat o nuanță de timiditate în comportamentul lui, dar acest lucru nu reprezintă un motiv pentru care el este singur.

Acesta îi dă tot felul de sfaturi lui Andrei, atât despre viață în general, cât și despre fete. Într-un interviu exclusiv, artistul ne-a vorbit despre relația lor, dar și ce se întâmplă în viața lui sentimentală.

“Andrei: Îmi mai dă. Recunosc, de obicei prefer să evit subiectul ăsta și îmi voi reveni. Momentan nu e un subiect care mă atrage. Mă concentrez pe școală.”

Randi: Nu eu l-am învățat asta, din contră. El e timid. Și eu eram timid când era vorba de fete. Când eram de vârsta lui chiar eram timid. Am scăpat târziu, oricum de timiditatea asta. Culmea că timiditatea lui se manifestă doar în subiectul ăsta. În rest, nu are nicio problemă cu nimic, dar se va dezgheța în timp. Și dacă nu, îi facem cunoștință cu forța cu niște fete și gata. În cazul meu, dacă sunt liber, nu înseamnă că sunt timid. Probabil că a mai rămas un pic din timiditatea aia, dar cu siguranță nu sunt singur din cauza timidității.”, au spus cei doi.

Cheia succesului lui Randi

Randi are un mare succes pe piața muzicală și asta pentru că piesele lui sunt originale, iar povestea din spatele versurilor inedită. Artistul ne-a spus cheia succesului său și de unde se inspiră atunci când compune.

“Una dintre chei ar fi să te reinventezi și să nu refuzi noul sub nicio formă, pentru că altfel o să rămâi în urmă. Să faci asta cu pasiune tot timpul, altfel se va simți. În ceea ce privește compoziția pieselor, e o experiență personală și faptul că asimilezi ceea ce li se întâmplă altora. Te fac să simți niște lucruri și poveștile altora, se amestecă în mintea mea sub forma pe care o auziți voi.”, a menționat Randi pentru Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *