web analytics

Ștefan Floroaica, piteșteanul care a atins succesul! Tânărul este protagonistul serialului românesc al momentului ,,Lia, soția soțului meu”

Ștefan Floroaica, în vârstă de 28 de ani, s-a născut pe 27 decembrie, de ziua sfântului al cărui nume îl poartă. Ștefan este originar din Pitești, dar de câțiva ani locuiește în București, unde își urmează visul de a deveni actor.

Ștefan Floroaica este deja cunoscut de către public de la participarea sa la o emisiune TV, unde a ajuns până în semifinală. Deşi nu este la prima experienţă cu proiectele TV, Ştefan Floroaica și-a făcu debutul în actorie odată cu personajul său din proiectul Lia, Petru Vornicu. După succesul de care s-a bucurat prin participarea sa la competiţia sportivă televizată, Ştefan şi-a canalizat interesul spre actorie, urmând mai multe cursuri de specialitate în domeniu.

„Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi, deopotrivă, îndoială. Totul este nou pentru mine, iar personajul meu, Petru Vornicu, mă provoacă să-mi ies din zona mea de confort şi să evoluez ca om şi ca actor. Mă ajută să descopăr laturi pe care ştiam că le am, dar erau cumva amuțite cum ar fi: fermitatea, autoritatea şi impulsivitatea. Pe lângă acest proces intern, sunt bucuros să fac parte dintr-o echipă de oameni frumoşi, care prin profesionalismul și dărnicia lor fac ca acest început să fie foarte plăcut, şi aici mă refer la întreaga producție. Îmi place mult ce se întâmplă acum în viaţa mea şi sunt recunoscător că printr-un cumul de dorinţă, determinare și șansă din partea doamnei Ruxandra Ion, am ajuns aici!”, a declarat Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *