web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateȘOC! Un tânăr de 23 de ani a fost găsit mort în...

ȘOC! Un tânăr de 23 de ani a fost găsit mort în apartament cu 14 înțepături la nivelul gâtului!

- Advertisement -

Un tânăr în vârstă de doar 23 ani a fost găsit mort în locuinţă, cu 14 înţepături de cuţit la nivelul gâtului. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanşat o anchetă pentru a elucida circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, tânărul a fost găsit în dimineaţa zilei de 23 noiembrie, într-un apartament situat în cartierul Velenţa.

Un echipaj complex, format din criminalişti şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Bihor, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, a fost la locul tragediei, însă primele investigaţii ar fi indicat că tânărul nu a fost victima unei infracţiuni.

Poliţiştii au stabilit că, peste noapte, uşa apartamentului în care locuia tânărul fusese închisă, cu cheia pusă pe dinăuntru, iar din apartament nu lipsea nimic. În cursul nopţii, orădeanul nu a ieşit din casă şi ar fi discutat la telefon cu prietena sa, arată sursele BIHOREANULUI.

Corpul neînsufleţit al tânărului a fost transportat, în aceeaşi dimineaţă, la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei. Medicii legişti au stabilit că majoritatea leziunilor de la nivelul gâtului erau de tatonare, însă două au fost grave, provocându-i în final decesul.

Ancheta în caz, pornită la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor pentru omor, nu s-a încheiat, căci procurorii aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice pentru probele prelevate de medicii legişti.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments