web analytics
marți, aprilie 16, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateȘOC! Un inspector în vârstă de 30 de ani a murit la...

ȘOC! Un inspector în vârstă de 30 de ani a murit la locul de muncă!

Alexandru Filimon, inspectorul principal din cadrul postului vamal Tudora, a murit subit la locul de muncă. Acesta avea doar 30 de ani. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Serviciului Vamal (SV).

„Serviciul Vamal deplânge trecerea în neființă a domnului Filimon Alexandru, inspector principal din cadrul postului vamal Tudora.

Domnul Filimon avea vârsta de 30 de ani, 7 dintre aceștia dedicându-i activității în cadrul Serviciului Vamal.

În toți acești ani, s-a remarcat prin îndeplinirea atribuțiilor de serviciu cu exigență și corectitudine, manifestând spirit de inițiativă și multă receptivitate de a oferi suport, un coleg, un funcționar vamal și un prieten care mereu a dat dovadă de tact și bun simț, fiind un exemplu pentru fiecare.

Pentru atitudinea conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor de serviciu și contribuția adusă la asigurarea securității economice a statului, dl Filimon Alexandru a fost menţionat cu Insigna ,,Eminent al Serviciului Vamal” și i s-a conferit grad special ,,Căpitan al Serviciului Vamal”.

Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie, rude, persoane apropiate și toți cei care l-au prețuit.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesajul responsabililor de la SV.

Potrivit surselor PulsMedia.md, vameșului i s-ar fi făcut rău, a căzut la pământ și a murit până la sosirea ambulanței.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments