web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateȘOC! O renumită cântăreață este pe MOARTE!

ȘOC! O renumită cântăreață este pe MOARTE!

- Advertisement -

Rona Hartner este pe patul de moarte, conform celui mai recent anunț făcut de sora sa, Rinda, care face apel la „gânduri bune și rugăciuni” pentru actrița care își „trăiește ultimele clipe de viață”.

Rona Hartner „își trăiește ultimele clipe”, a anunțat sora ei, Rinda, miercuri seara, pe pagina de Facebook.

„Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este anunțul trist postat de sora Ronei.

De ce boală suferă Rona Hartner

Rona Hartner suferă de mai mult timp de cancer la plămâni și creier. Actrița a dezvăluit că a fost diagnosticată în iulie 2023, cu cancer la plămâni în stadiul 4 cu metastaze.

„La mine, în momentul de față, este ziua și încercarea. Tocmai vă anunțam că voi veni la Tulcea, la concert, cu Ovidiu Lipan. Azi m-am dus până la Paris, la un doctor specialist care mi-a dat un foarte mare tratament, trebuie să-l fac împreună cu chimioterapia despre care o să aflu peste două zile ce este exact și acest domn doctor mi-a zis că îmi interzice să urc pe scenă”, a spus Rona Hartner pe contul ei de Facebook, în luna iulie.

La momentul respectiv, Rona a anunțat, printre altele, că din cauza metastazelor la creier nu mai are voie să conducă.

„Mă gândesc acum…cu cancerul ăsta, cu problemele astea, mi-a dat peste cap programul, dar sigur fac eu ceva din chestia asta, nu las așa nefructificată, dar aveam și eu niște planuri, aveam și eu niște concerte vara asta, aveam și eu niște proiecte. În primul rând, începând de acum nu mai am voie să conduc din cauza metastazelor pe creier, nu mai am voie să urc pe scenă, nu mai am voie să cobor scările singură. Am voie să mă plimb în jurul casei vreo 5 kilometri pe zi ca să se oxigeneze corpul și am voie să stau în pat”, a mai spus artista.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments