web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateȘOC! O femeie a fost tâlhărită și abuzată sexual într-o stație de...

ȘOC! O femeie a fost tâlhărită și abuzată sexual într-o stație de tramvai!

- Advertisement -

O femeie a fost tâlhărită, agresată sexual şi la un pas să fie violată de un necunoscut într-o stație de tramvai din Iași. A fost salvată de un bărbat care i-a auzit țipetele. Agresorul s-a făcut nevăzut şi este căutat de poliţişti.

Puţin după miezul nopţii, din staţia de tramvai s-au auzit ţipetele disperate ale femeii. Narcis se afla în parcul alăturat cu soţia şi nişte prieteni. Nu a mai stat deloc pe gânduri şi i-a sărit în ajutor victimei. Imediat ce a văzut că este încolţit, agresorul a luat-o la fugă şi s-a făcut nevăzut. 

„M-am îndreptat spre el, am ţipat la el, domnul s-a ridicat, a luat-o la fugă, am fugit după el. Şi-a aruncat papucii din picioare ca să alerge mai tare ca mine, eu aveam şi rucsacul în spate, al soţiei, şi telefonul în buzunar, nu puteam să alerg mai tare eram şi în şlapi“, a povestit tânărul. 

Individul este cunoscut de cei care locuiesc în zonă pentru gesturile obscene.

„L-am mai văzut pe domnul prin parc, mai vine pe aici. Sunt copii, şi-a dat pantalonii jos şi încerca să mai facă şi alte nenorociri pe aici prin parc de faţă cu fetiţele. A sunat un prieten la 112, au venit cei de la secţia 5 şi 6 cam în 10-15 minute după apel“, a precizat tânărul care a salvat-o pe femeie.

La faţa locului a ajuns imediat şi un echipaj medical pentru a-i acorda femeii primul ajutor. Acesta a fost ulterior transportată la spital pentru mai multe investigaţii. Avea un traumatism toracic și un traumatism cranio-cerebral. 

Poliţiştii au deschis dosar penal și încearcă să dea de urma agresorului, dar acesta e de negăsit.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments