web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăPrima paginăSmiley, șocat de Theo Rose la Vocea României. Toată sala a început...

Smiley, șocat de Theo Rose la Vocea României. Toată sala a început să râdă

- Advertisement -

Antrenorii de la Vocea României au continuat să se dueleze și în ultima ediție, luptându-se pentru cele mai promițătoare voci care urcă pe scena de la Pro TV. De față cu concurenții, antrenorii au discuții intense în încercarea de a îi convinge să se alăture echipei lor. Iată ce au avut de ”împărțit” de această dată Theo Rose și Smiley.

Smiley și Theo Rose, noi discuții intense în emisiune

La fel ca în fiecare ediție a emisiunii Vocea României de la Antena 1, pe scenă au urcat o mulțime de concurenți talentați. Aceștia încearcă să dea tot ce e mai bun din ei pentru a le demonstra celor cinci jurați că merită să întoarcă scaunele.

Odată întoarse, ”lupta” se mută de cealaltă parte a baricadei. Astfel, Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și duo-ul format din Horia Brenciu și Theo Rose trebuie să îi convingă pe viitorii concurenți că cel mai bine ar fi să facă parte din echipa fiecăruia, dându-le asigurări că sunt mentorul care îi poate ghida cel mai bine în concurs și în carieră pe viitor.

De la ce a pornit totul

Așa s-a întâmplat și de această dată, când pe scenă a urcat Vlad Musta, un concurent care a surprins cu vocea lui specială. Acesta i-a convins pe toți jurații să apese butonul și să se întoarcă, aceștia ajungând aproape să se ”bată” pe tânărul șarmant.

Și de aici a pornit o întreagă discuție care a stârnit hohote de râs în rândul publicului.

”Vlad, de când m-am întors am simțit fluturi în stomac, eu nu simt fluturi în stomac la bărbați, adică am emoții. Dintre toți, eu te pot ajuta cel mai mult. Real. Problema e că și ei știu asta. Cum v-ați trezit voi azi?”, a spus Smiley.

”Eu m-am muls”, a zis Theo, moment în care soțul Ginei Pistol a rămas blocat.

Cum a reacționat în continuare

Smiley a rămas șocat, pentru o fracțiune de secundă, de răspunsul cântăreței, motiv pentru care a continuat să vorbească cu Irina Rimes și să depășească momentul

”Bun, perfect.. Irina, tu ce ai făcut?”, a spus acesta.

”Eu am semnat niște acte”, a completat Irina.

”Eu nu m-am trezit, dar spune-mi, de ce e relevanță are chestia asta?”, a spus Chirilă.

”Eu dimineață m-am uitat la un videoclip nou pe care l-am și produs și am și compus piesa, o tobă cu Feli și încă un concurent din alt sezon, au trecut vreo 9 sau 7 ani de când eu lucrez cu oamenii ăștia. Eu despre călătoriile astea vorbesc”, a spus Smiley.

La final, decizia tânărului a fost aceea de a merge mai departe în echipa lui Smiley: „Am tot fost întrebat cu cine aș merge, habar nu am cu cine să mă duc. Am să mă las ghidat din impulsivitate așa că voi alege Smiley”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments