web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateSmiley și Gina Pistol explorează soarele Californiei: o vacanță profesională și familială...

Smiley și Gina Pistol explorează soarele Californiei: o vacanță profesională și familială în Los Angeles

- Advertisement -

Smiley și Gina Pistol, alături de micuța Josephine, au traversat oceanul și s-au stabilit temporar în vibrantul Los Angeles. Artistul și prezentatoarea TV se bucură nu doar de momente de relaxare în această destinație iconică, ci și de oportunități profesionale pentru Smiley.

Într-o escapadă recentă în America, cei trei au documentat primele lor clipe în L.A. prin intermediul Instagramului. Smiley a surprins momentul în care au pus piciorul în orașul însorit, iar casa lor temporară și studioul de muzică au fost în centrul atenției. Cu zâmbetul pe buze, Gina Pistol și Josephine au adus o notă de căldură și bucurie în cadrele de vacanță.

Deși Smiley se află într-un mediu de lucru, dedicat pasiunii sale pentru muzică, Gina și Josephine nu pierd ocazia de a explora farmecul din Los Angeles. Clipurile postate pe rețelele sociale arată echilibrul pe care această familie renumită îl găsește între carieră și momentele de calitate petrecute împreună.

Smiley: „Am mers să vedem studioul în care vom lucra”

„Am plecat iar la plimbare, de data asta în Los Angeles. Zbor lung, aterizare perfectă, am mers direct la căsuța pe care am închiriat-o. Frumoasă, cochetă, fix ce ne trebuie. A urmat un somn lung și binemeritat. A doua zi am mers să vedem studioul în care vom lucra și vă spun cu mâna pe inimă că arată și sună fantastic. Noua noastră casă în L.A”, a povestit Smiley, bucuros de escapada cu familia.

„După asta, Gina m-a scos la cumpărături că nu aveam de niciunele. Primele zile aici chiar au fost frumoase: soare, cald, 24 de grade, așa că am profitat din plin.

Venice Beach e neschimbată, superbă, colorată, plină de viață, iar fiica a intrat imediat în spiritul locului, adică dans, voie bună și libertatea de a fi și de a te exprima liber… Hai că eu cred că va fi o serie mișto, stați pe aproape că va urma”, a spus Smiley, pe Instagram.

Smiley revine la Pro TV în curând

„Românii au talent”, sezonul 14, începe la Pro TV pe 9 februarie. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș au făcut dezvăluiri despre emisiune, abia așteaptă ca show-ul să ajungă pe micul ecran.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise, așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări.

„Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la «Românii au talent», pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată.

Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al «Românii au talent», iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile TV. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!”, a spus Smiley înaintea lansării.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments