web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateScandal într-o comună argeșeană!

Scandal într-o comună argeșeană!

- Advertisement -

Scene incredibile derulate în comuna argeşeană Bogaţi. Edilul a venit cu veşti de ultimă oră privind demersurile făcute pentru preluarea reţelei de apă.

“Dragi consăteni,

Așa cum v-am promis, voi face demersurile necesare pentru preluarea rețelei de apă, deși contractul era întocmit pe o perioadă de 10 ani.

Am ajuns să iau această măsură din cauza faptului că firma care o preluase a funcționat în mod defectuos, aceasta rezultând din nenumăratele sesizări făcute de către dvs.

Din păcate, la această preluare, pe lângă comisia constituită la nivelul primăriei, în frunte cu Secretarul general, am fost nevoit să convoc atât poliția din localitate cât și un executor judecătoresc deoarece sistemele de apă erau blocate cu lacăte.

Începând cu săptămâna viitoare reprezentanții firmei constituită la nivelul primăriei se vor deplasa la domiciliul fiecăruia dintre dvs în vederea încheierii contractului de prestări servicii.

Îmi doresc ca din acest moment să nu mai existe probleme privind distribuirea apei în localitatea noastră”, a transmis primarul Ion Gîrleanu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments