web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateReținut de DIICOT de la spovedanie cu o zi înainte de nuntă...

Reținut de DIICOT de la spovedanie cu o zi înainte de nuntă cu ,,fiică vitregă”. Nașă urma să fie Anamaria Prodan!

Alex Mihăilescu, cunoscut în Piteşti drept Alex Copil Bătrân, un prieten apropiat al lui Adrian Mutu, a fost reţinut de procurorii DIICOT cu o zi înainte de nuntă. Potrivit Săptămânalului Ancheta, viitoarea mireasă este nimeni alta decât chiar fosta ,,fiică vitregă”, care este și însărcinată. Este vorba despre o tânără de 24 de ani, pe nume Karina Cotandra, tânăra pe care Alex practic a crescut-o, având o relație de mulți ani cu mama acesteia. La nuntă urma să fie nașa chiar Ana Maria Prodan, însă presupusul fericit eveniment nu s-a mai întâmplat, Alex fiind reținut chiar din biserică, cu o zi înaintea nunții, în timp ce se spovedea. Interesant este faptul că, potrivit dezvăluirilor făcute de Anchetă, la un moment dat, în trecut, Alex a fost închis, iar la vizită veneau când mama, când fiica, pentru o perioadă acesta având o relație cu amândouă.

În Piteşti, oraşul în care a crescut alături de Adrian Mutu, Alex Mihăilescu, cunoscut sub pseudonimul Alex Copil Bătrân, se află în atenția autorităților în legătură cu activități ilegale și trafic de droguri.

Cu o istorie marcată de numeroase dosare penale, Alex Copil Bătrân a fost în centrul atenției în 2019, când a fost prins în flagrant încercând să vândă droguri ofițerilor sub acoperire. A urmat o arestare, proces și condamnare la închisoare.

Cu toate acestea, recent, acest personaj controversat a revenit în lumina reflectoarelor. În urmă cu doar două zile, polițiștii antidrog și procurorii DIICOT au efectuat percheziții la domiciliul său, găsind cantități semnificative de cocaină și comprimate de MDMA. Ca urmare, Alex Copil Bătrân a fost reținut.

Această nouă arestare aruncă o lumină asupra faptului că, în ciuda trecutului său judiciar, individul pare să continue să fie implicat în afaceri ilicite cu droguri.

“Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 44 de ani, din Pitești, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că acesta, în mod repetat, ar fi comercializat droguri de mare risc (ecstasy și cocaină), către consumatori din municipiul Pitești.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 8 martie a.c., au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Pitești. 

Pe parcursul cercetărilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 grame de cocaină și 96 de comprimate de MDMA.

Bărbatul a fost condus la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, unde a fost audiat, iar după administrarea probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

La data de 9 martie 2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus față de bărbat, arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments