web analytics

Randi se află într-o relație? Ce spune artistul despre acest subiect delicat

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Randi a făcut câteva declarații despre viața lui personală. Se află celebrul artist într-o relație sau nu? El a vorbit și despre cum arată femeia ideală în ochii lui.

Cu toate că nu vorbește prea des despre planul amoros și personal, de această dată, Randi a făcut câteva declarații despre acest subiect delicat. Iată ce mărturisiri a făcut artistul, în exclusivitate pentru Xtra Night Show!

Randi se află într-o relație?

Întrebat cum stă pe partea amoroasă și dacă este într-o relație în momentul de față, Randi a mărturisit că nu. Artistul a mai spus că el consideră că a intrat într-o zonă de confort și îi place libertatea pe care o are.

„Inima mea îmi aparține mie deocamdată și sunt singur. Sunt singur de ceva vreme, cred că am intrat într-o zonă de confort și îmi place libertatea poate un pic prea mult”, a declarat celebrul cântăreț.

Cum arată femeia ideală în ochii artistului

Întrebat în cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Xtra Night Show cum arată femeia ideală în ochii lui, Randi a precizat că nu are pretenții mari în ceea ce privește acest aspect, însă își dorește să aibă minte.

„Nu știu, că dacă aveam o imagine atât de concretă, o aveam deja pe fata aia sau eram la spitalul de nebuni. Nu pot să fiu atât de inflexibil. Trebuie să fie plină de viață, mi-ar plăcea să aibă minte, în primul rând, și cu restul ne descurcăm”, a spus artisul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *