Primul lucru pe care l-a făcut Jador de când s-a întors de la Survivor este total neașteptat. A urmat exemplul lui Dani Mocanu

Jador a urmat exemplul lui Dani Mocanu și a lansat o piesă dedicată lui Dumnezeu!

Jador a lansat o piesă total neașteptată! Împreună cu Costi Ioniță, Jador îi dedică lui Dumnezeu o piesă, intitulată ”Mulțumesc”. Versurile sunt foarte emoționante, iar fanii acestuia sunt foarte încântați de rezultatul final. Imediat după ce s-a întors de la Survivor România 2021, Jador le face această surpriză celor care l-au susținut!

”Bravo Jador ai demonstrat ca poți cânta orice chiar despre Dumnezeu și colinde!/ Domnul sa te vindece  și să îți da putere să mergi mai departe  amin/ Mi s-a făcut pielea de găină , Dumnezeu cu tine și familia ța Amin/ Apropie inima oamenilor catre Dumnezeu si El Se va apropia de tine. Nu uita rugaciunile mamei tale/ Bravo 🙏👏👏👏👏 copilul lui Dumnezeu ❤”, sunt doar câteva comentarii de pe Youtube.

Și Dani Mocanu are o piesă dedicată lui Dumnezeu

Dani Mocanu și-a luat prin surprindere fanii, după ce acum ceva timp a lansat o piesă dedicată lui Dumnezeu. Manelistul a lansat o piesă creștină, care s-a bucurat de un mare succes în trendingul românesc, pe YouTube.

Cântărețul n-a putut sta departe prea mult timp de muzică și de rețelele sociale, așa că a șocat internetul atunci când a publicat noua melodie dedicată lui Dumnezeu. Pare că internauții au apreciat foarte mult gestul făcut din suflet de Dani Mocanu și spun că niciun artist nu a mai lansat o astfel de piesă. ”Omul fără Tine este pierdut”, așa este intitulată piesa lui Dani Mocanu, care a fost un real succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *