Polițistul din Pitesti care s-a pozat cu Dani Mocanu ”la un șpriț” l-a dat în judecată pe manelist pentru defăimare!

Agentul l-a și amendat pe cântăreț cu 2.000 de lei! 

Dani Mocanu a fost chemat în instanță de polițistul care ”l-a invitat la un șpriț” în urmă cu un an.

Polițistul care s-a pozat cu Dani Mocanu în urmă cu un an, ”la un șpriț” a ajuns să-l dea în judecată pe manelist pe motiv că acesta i-ar fi stricat reputația. Procesul are loc la Judecătoria Pitești și a ajuns la a doua înfățișare.

Dani Mocanu, invitat la ziua lui de polițistul care îl amendase

În urmă cu un an, în luna aprilie, Dani Mocanu a primit o amendă de 2.000 de lei pentru că a ieșit din casă fără declarație pe proprie răspundere, încălcând astfel ordonanțele militare în vigoare. Cel care l-a amendat era un agent de la rutieră cunoscut în Pitești după ce reușise, cu ceva vreme în urmă, să salveze de la moarte victima unui accident auto, întrând într-un autobuz răsturnat prin parbrizul spart. Emanuel C. este polițist din tată-n fiu și obișnuia să fie dat drept exemplu de către șefii lui, până la episodul cu Dani Mocanu.

Ce s-a întâmplat, de fapt și au ajuns cei doi să se pozeze împreună? Ei bine, la câteva zile după ce Dani Mocanu a fost amendat de poliție, cazul a luat o întorsătură neașteptată. Pe 20 aprilie 2020, manelistul a publicat o fotografie cu el și agentul de poliție susținând că acesta l-a invitat la el acasă, ”la un pahar de vin roșu”, pentru a-i cere scuze că l-a amendat.

După alte câteva zile, Dani Mocanu a publicat un filmuleț în care îl acuză pe polițist că ”i-a făcut o cheie”, însă el a fost suficient de inteligent încât să nu cadă în capcană. El a povestit că după ce polițistul ”l-a cinstit la ziua lui” cu vin roșu, Mocanu a fost urmărit pe drumul de întoarcere de un echipaj al poliției, care l-a oprit și l-a testat cu etilotestul. Manelistul a spus că e convins că Emanuel C. i-a întins o capcană pentru a-i face dosar penal. Doar că rezultatul etilotestului a fost 0, pentru că Mocanu doar s-ar fi prefăcut că bea vin cu agentul, ducând paharul la gură, fără să consume băutura.

”După ora unu noaptea am plecat, un echipaj de poliţie m-a urmărit, iar la intrarea în cartierul Războieni, din Piteşti, am fost oprit şi întrebat dacă am băut. L-am sunat pe domnul C. să le spună colegilor săi că sunt om serios şi că nu am băut, însă mi-a închis telefonul. Am fost testat cu etilotestul, însă cum nu băusem, rezultatul a ieşit zero. Domnul C. mi-a întins o capcană, era sigur că am băut la ziua lui şi a vrut să mă aresteze pe bune“, a povestit Mocanu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *