web analytics
marți, aprilie 16, 2024
Imagine 3
AcasăActualitatePitești: McDonald's deschide restaurantul cu numărul 98 în România!

Pitești: McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 98 în România!

Cu o investiţie de peste 11 milioane de lei, noul restaurant a generat peste 70 de noi locuri de muncă pentru comunitatea locală

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, îşi extinde reţeaua prin deschiderea unităţii cu numărul 98, în Piteşti. Amplasat în zona de nord a oraşului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 158 B, noul restaurant de tip Drive-Thru este al doilea McDonald’s din Piteşti.

Cu un design modern şi cu o suprafaţă ge-neroasă de aproximativ 400 metri pătraţi, noul restaurant îşi va întâmpina clienţii într-un cadru prietenos şi spaţios, cu o capacitate de 98 de locuri în interior şi 60 locuri pe terasă. Astfel, clienţii au la dispoziţie numeroase opţiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, la pachet, prin serviciul de McDelivery, sau la linia de Drive-Thru. Pentru cei pasionaţi de cafea şi deserturi, spaţiul dispune şi de McCafé.

Investiţia s-a ridicat la peste 11 milioane de lei şi reafirmă angajamentul McDonald’s pentru practicile sustenabile. Alături de coşurile de colectare selectivă şi disponibilitatea de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant marchează o premieră în portofoliul McDonald’s prin integrarea panourilor fotovoltaice, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

“Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 98-lea restaurant McDonald’s, la Piteşti. Investiţia su-bliniază angajamentul nostru de a fi mai aproape de clienţi şi de a oferi oportunităţi de carieră comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea. Ne pro-punem să continuăm expansiunea cu restaurante moderne, prin care să le oferim clienţilor noştri servicii de calitate şi experienţe plăcute de fiecare dată când ne vizitează.” a completat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

McDonald’s Piteşti este dotat cu cele mai mo-derne tehnologii pentru pregătirea şi servirea produselor. Printre inovaţiile disponibile se numără ecranele digitale de afişare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât şi la linia de drive, şi kioskurile de comandă. Acestea permit personalizarea produselor şi plata contactless. Utilizatorii aplicaţiei McDonald’s pot beneficia de recompense şi oferte prin scanarea codului QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate. În plus, clienţii pot comanda prin funcţia Mobile Order & Pay din aplicaţia McDonald’s şi ridica comanda de la linia de Drive, din restaurant sau pot comanda pentru servire la masă, înainte de a ajunge în restaurant.

De asemenea, noul restaurant beneficiază şi de o zonă dedicată pentru delivery, concepută pentru a eficientiza fluxul comenzilor.

Restaurantul este deschis zilnic, între 07:00 – 24:00 (luni-joi şi duminică), între 07:00 – 02:00 (vineri şi sâmbătă) şi non stop pe linia de drive.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 98 de restaurante în 30 de oraşe, dintre care 52 restaurante cu McDrive şi 54 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajaţi care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: http://www.mcdonalds.ro şi http://www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta şi România. Premier Capital plc operează 179 de restaurante, care oferă şi servicii McDrive, McDelivery şi McCafé, şi are 10.000 de angajaţi. Peste 77 de milioane de clienţi sunt serviţi în fiecare an, pe cele 6 pieţe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 ţări din Europa şi Africa de Nord,  implicat în diverse operaţiuni din industria alimentară şi a ospitalităţii, retail, imobiliare, transport, inginerie şi tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajaţi şi deţine parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses şi multe alte branduri internaţionale.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments