web analytics

PAVEL BARTOȘ DEZVĂLUIE CE „I-A IMPUTAT” SMILEY LA „VOCEA ROMÂNIEI”: „NICIODATĂ TU NU MI-AI SPUS…”

Filmările pentru „Vocea României” sunt în toi, iar PRO TV se așteaptă să facă senzație cu noua formulă a jurizării. Noutățile sezonului al 10-lea sunt Denis Roabeș și Theo Rose, care împarte scaunul cu Smiley, în încercarea de a câștiga show-ul alături de cel mai experimentat antrenor al competiției. Un alt ingredient pe care mizează trustul din Pache Protopopescu este chimia dintre Smiley și Pavel Bartoș.  Actorul vorbește, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre cel ce îi este coleg de prezentare la „Românii au talent”, dar și fin, după creștinarea micuței Sofia, în anul 2014.

Primul sezon al emisiunii „Românii au talent” debuta în anul 2011, când Smiley și Pavel Bartoș au apărut pentru prima dată în postura de cuplu-gazdă al show-ului.

Tot în același an își făcea apariția pe micile ecrane și „Vocea României”, punctele comune ale celor două formate de succes fiind nimeni alții decât Smiley și Pavel Bartoș. Entertainerii și-au dus relația la următorul nivel când Smiley a botezat-o pe fiica lui Pavel Bartoș.

După mai bine de un deceniu de conlucrare, actorul mărturisește că a reușit să rămână echidistant în relaționarea cu prietenul și colegul Smiley.

„E o chestie de profesionalism!”

Odată cu filmările pentru cel de-al zecelea sezon, Pavel Bartoș scoate la iveală substraturile interacțiunii cu cel pe care se străduiește să nu îl trateze într-o manieră subiectivă.

În opoziție cu postura de la „Românii au talent”, unde cei doi prezintă și fac punte comună în vederea producerii de conținut, la „Vocea României” Pavel Bartoș se abține de la a-i da sfaturi lui Smiley: „La «Vocea României», într-adevăr, am reușit să fiu imparțial, pentru că show-ul e al tuturor, concurenții sunt ai tuturor. În cabină, că stăm împreună, este cu totul altceva.

Dar mi-a spus odată: «Bă, tu știi, niciodată nu mi-ai spus despre un concurent!». Că eu îi știu, m-am dus în repetiții, eu am făcut cu ei interviuri și nu spun, pentru că e o chestie de profesionalism.

I-am și zis: «Smiley, dacă ți-aș zice eu înainte cum e concurentul ăla, nu crezi că nu e drept față de ceilalți colegi, dar este nedrept față de tine? Pentru că dup-aia tu nu mai ești natural!»”, a declarat Pavel Bartoș.

„E normal să mă bâlbâi…”

Îndrăgitul prezentator de la PRO TV mai explică și care sunt tainele meseriei de gazdă a unui show cu buget și audiențe record: „În urechea mea este o altă lume decât ce vedeți voi. Dar eu trebuie să fiu calm și să gestionez aceste lucruri.

Dar după atâția ani am învățat să gestionez acest lucru și acum chiar îmi place. Nu mă mai deranjează când se schimbă ceva în timpul show-ului, nu te mai surpinde. Și chiar dacă se întâmplă ceva, zic: «Ăsta e un live, luați-l ca atare!».

Eu am și o chestie, una dintre calitățile importante ale prezentării, ale unui prezentator, și în general ale unui actor, este autoironia. Dacă tu intri cu acest acoperământ, care se cheamă autoironie, nu mai ai nicio problemă! Mie mi s-a întâmplat odată să dau o bâlbă: «Oameni buni, aceasta este prima dintre cele 37 de bâlbe, uitați-vă, vă rog să le numărați!». 

Și-atunci, dintr-odată, lumea le ia ca atare, e normal să mă bâlbâi, e normal ca în aceeași zi, e ca la teatru, să mă doară burta, e normal să fiu eu! Abia când încerci să fii altcineva, atunci intervine problema!”, a mai adăugat Pavel Bartoș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *