web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitatePasiune pentru modă și succes în familia Drăgușin: Ramona Elena Drăgușin, designer...

Pasiune pentru modă și succes în familia Drăgușin: Ramona Elena Drăgușin, designer vestimentar de top

- Advertisement -

În familia cunoscutului om de afaceri Marian Drăgușin se află o stea strălucitoare în lumea modei – Ramona Elena Drăgușin. Fiica omului de afaceri și-a transformat pasiunea pentru modă într-o carieră de succes ca designer vestimentar. Cu o abordare creativă și un simț al stilului bine definit, Ramona s-a remarcat în industria modei, aducând un suflu proaspăt și inovator.

La rădăcina acestei povești de succes stă Marian Drăgușin, un om de afaceri originar din Morărești, sat Dedulești, născut în ziua de 19 mai 1967. Cunoscut sub numele de “doctorul” datorită calificării sale de medic veterinar, Drăgușin și-a început cariera profesională după absolvirea Facultății de Medicină Veterinară în 1991. Inițial, a profesat la Complexul de vaci Căteasca (Agropit S.A.), iar de-a lungul timpului s-a afirmat ca un afacerist de succes în județul Argeș, cu firma Vinalcool ca unul dintre proiectele sale notabile.

Un aspect remarcabil al vieții lui Marian Drăgușin este dedicarea față de familie, având nu mai puțin de 8 copii. Cu cel mai mic dintre ei, micul Ioan Ianis, având doar câțiva anișori, omul de afaceri se mândrește și exprimă bucuria de a fi tată.

„Sunt fericit să am copii. Să fii tată e cea mai mare bucurie a unui bărbat. Îmi doresc ca micul Ioan Ianis să fie în primul rând sănătos, la fel cum îmi doresc și pentru ceilalți feciori ai mei și pentru cele trei fete, pentru că sănătatea e mai bună decât toate. Îi doresc să aibă parte de noroc în viață, deși «noroc» nu e un cuvânt prea bine acceptat și aș mai vrea pentru el să învețe carte! E ceea ce mi-am dorit pentru toți copiii mei”, a marturisit Marian Drăgușin într-un interviu anterior.

În lumina acestei afirmații, reușita fiicei sale, Ramona Elena Drăgușin, ca designer vestimentar de succes, poate fi privită ca un exemplu viu al realizărilor familiei Drăgușin, unde pasiunea, talentul și educația se îmbină armonios pentru a crea povești frumoase în diverse domenii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments