web analytics

Nunta grandioasă în Pitesti în acest weekend! City-managerul Lucretiu Tudor, din Pitesti, se căsătorește cu logodnica sa, polițista Denisa

În acest weekend, orașul Pitesti se pregatește pentru un eveniment special. Este vorba despre nunta lui Lucretiu Tudor, city-managerul orașului, cu frumoasa sa logodnică, Denisa, care este si politista.

Cei doi tineri îndrăgostiți vor să-și oficializeze iubirea și să împărtășească momentul cu cei dragi și apropiați. Toată lumea buna a Argesului și nu numai va fi prezenta pentru a le oferi celor doi tineri felicitările si urările de bine la începutul unei noi etape din viața lor.

Nunta se va desfășura intr-unul dintre cele mai frumoase si luxuriante locatii din Arges, unde cei doi tineri vor fi înconjurați de prieteni, familie și colegi. Conform surselor, nunta va fi una grandioasă, plină de lux și rafinament.

Deși Lucretiu Tudor este un personaj public și ocupă o poziție importantă în orașul Pitesti, acesta preferă să păstreze intimitatea relației lui cu Denisa, ceea ce a făcut ca evenimentul să fie unul discret si doar pentru cei apropiati.

Te-ai putea intreba de ce această nunta mare este atât de importantă? Ei bine, răspunsul este simplu: nunta lui Lucretiu Tudor este un moment unic în viața sa și a iubitei sale, unmoment în care își promit fidelitate și iubire pe viață, în fața tuturor celor dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *