Milionarul nr.1 din YouTube din România este din Arges!

Dani Mocanu, Tzanca Uraganu, Jador, Bogdan de la Ploieşti şi Florin Salam sunt maneliştii care câştigă cel mai bine din melodiile încărcate pe YouTube.

Manele pe YouTube. Se fac averi uriaşe cu investiţii minime! Dani Mocanu e nr. 1, iar pe următoarele locuri sunt Tzanca Uraganu, Jador, Bogdan de la Ploieşti şi Florin Salam. Conform estimărilor de pe socialblade.com, aceştia sunt maneliştii care câştigă cel mai bine din melodiile încărcate pe YouTube.

Mai multe voci avizate din lumea manelelor susţin că investiţia într-o melodie şi un videoclip nu depăşeşte 5.000 de euro în foarte multe dintre cazuri, iar câştigul lunar estimat pe YT poate ajunge și la 50.000 de euro. Dincolo de banii încasaţi din reclamele şi vizualizările de pe YouTube, notorietatea dobândită pe această platformă online măreşte şi cota de piaţă a celor aflaţi în trending, care pot cere sume şi mai mari pentru petrecerile şi evenimentele la care sunt solicitaţi.

Tocmai de aceea, unii lansează atât de des melodii pe YouTube. Pentru că a devenit foarte profitabil să-şi câştige astfel banii, în loc s-o facă la petreceri, cântând ore în şir şi acumulând nopţi nedormite.

Dani Mocanu (Dani Mocanu © Oficial) deschide topul câştigurilor realizate din videoclipurile postate pe YouTube. Regele YouTube-ului, aşa cum a fost supranumit manelistul, era o prezenţă constantă în trending, dar situaţia s-a mai schimbat în prezent, semn clar al reorientării spirituale pe care a anunţat-o nu cu mult timp în urmă.

Dani Mocanu are cei mai mulţi abonaţi dintre cei menţionaţi (2.790.000) şi 1.391.156.691 de vizionări pe canalul de YouTube creat la 5 septembrie 2014. „Artileria” (colaborare cu Costi Ioniţă, 45.000.000 de vizualitări), „Puiul meu” (45.000.000) şi „Eu nu dau înapoi” (41.000.000) rămân printre cele mai urmărite melodii ale sale.

La fel ca Florin Salam, şi Dani Mocanu are multe hituri cu peste 20.000.000 de vizualizări. Câştigurile sale anuale din YT, conform estimărilor socialblade.com, pot ajunge la sume cuprinse între 74.600 şi 1.200.000 de dolari.

Dani Mocanu şi Tzanca Uraganu câştigă cel mai bine din YouTube

Pe locul doi este clasat Tzanca Uraganu, care şi-a creat canalul pe YouTube la 25 mai 2020, iar în prezent are 122.021.548 de vizionări din toate videoclipurile pe care le-a postat. În aproape un an de prezenţă pe YouTube, manelistul a adunat 229.000 de abonaţi.

Tzanca Uraganu are melodii prezente şi pe canalul Nek Musik, creat în 2011 şi care are în total 3.677.834.251 de vizionări. Nu este singurul canal de YouTube asociat cu numele popularului cântăreţ de muzică de petrecere, ceea ce înseamnă câştiguri suplimentare pentru acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *