web analytics

MICUȚA EROINĂ! LA DOAR 14 ANI ȘI-A SALVAT FRATELE MAI MIC DIN FLĂCĂRILE INCENDIULUI!

Miercuri, 26 iulie, un incendiu devastator a avut loc în zona Piața Muncii. Una dintre familiile afectate de acest incident este cea a lui Marian Porojan, ambulanțier la Serviciul de Ambulanță București – Ilfov. Colegii acestuia au făcut povestea publică pe Facebook.

Incendiul a cuprins mai multe case din zona Pieței Muncii din București, patru persoane fiind rănite și 17 proprietăți afectate. Casa lui Marian Porojan a ars complet. El se afla la serviciu când a aflat că locuința i-a fost cuprinsă de flăcările venite de la un imobil vecin. În casă se aflau fiica sa, de 14 ani, și fiul de numai doi ani. Fetița a reușit să își scoată frățiorul din flăcări, potrivit colegilor de la SABIF, însă din casă nu a mai rămas nimic”, a declarat unul dintre aceștia, pentru libertatea.ro.

Pentru a susține familia lui Marian Porojan, o pagină de Facebook a angajaților SABIF, Ajutați Ambulanța, a făcut public cazul.

„Marian Porojan, ambulanțier la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, ieri, în timp ce salva un pacient, primește un telefon devastator: casa lor trudită timp de 16 ani, ardea, foc propagat cu repeziciune de la casa vecinilor”, se arată în postare.

Aceștia au vorbit și despre copiii lui Porojan, dar mai ales de fată, care a devenit eroină, precum tatăl ei.

„Fiica de doar 14 ani fugea din calea flăcărilor cu fratele de 2 ani și jumătate în brațe. Un copil care a salvat alt copil din calea fumului gros și a flăcărilor devastatoare. Nu toți eroii poartă mantie, eroina noastră de 14 ani este dovada vie”, mai spun colegii ambulanțierului.

Aceștia transmit că în urma incendiului a rămas „scrum din casă, din haine, din cele necesare unei familii cu doi copii”.

Colegii au publicat și conturile în care poate fi ajutată familia Porojan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *