web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateMarius Briceag a devenit tată pentru a doua oară!

Marius Briceag a devenit tată pentru a doua oară!

- Advertisement -

Bucurie mare pentru unul dintre fotbaliștii argeșeni! Fotbal, tinereţe, maşini scumpe, muncă, seriozitate şi unul din puțini tineri care cochetează cu fotbalul și reușesc și să faca performanță în acest sport, pe scurt Marius Briceag, fost fotbalist al echipei Fc Argeș, actual jucător al echipei U Cluj.

Timpul a trecut şi, dacă nu-l invidiaţi destul pentru viaţa frumoasă pe care o duce, acum sigur o să o faceţi! Marius a devenit tătic pentru a doua oară! Marius Briceag este un proaspăt tătic mai mult decât fericit şi împlinit. Iubita acestuia a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, perfect sănătoasă, iar Marius este mai mult decât încântat de ceea ce trăieşte.

Tânărul nu ratează nici o ocazie de a se afişa cu „micile lui comori“. Ca orice părinți mândrii de fetițele lor, aceștia postează pe site-urile de socializare poze în care apar alături de cele două prientese. Nici nu are cum să nu fie mândru, dacă privim pozele alăturate putem vedea definiţia unei familii perfecte. Felicitări!

Fostul fotbalist de la Fc Argeş, Marius Briceag s-a însurat în urmă cu câțiva ani

Jucătorul a spus „da“ în faţa stării civile alături de frumoasa Ramona, iubită care îi este alături încă de pe vremea când fotbalistul activa la Fc Argeş.

Petrecerea festivă a avut loc la un restaurant la care au luat parte familia şi prietenii celor doi proaspeţi însurăţei. Bineînţeles, ca la orice nuntă, în centrul atenţiei a fost mireasa, care a purtat o rochiţă crem, diferită faţă de rochiţa clasică de mireasă, dar foarte frumoasă! Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, îmbrăcat la patru ace şi extrem de fericit, Marius i-a avut alături pe toţi prietenii, mulţi dintre ei fiind şi foşti colegi ai acestuia de pe vremea când evolua la Fc Argeş.

Surpriza serii a fost atunci când buchetul miresei n-a mai fost aruncat aşa cum este obiceiul, ci oferit direct unei norocoase care a fost imediat cerută de soţie de către iubit.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments