web analytics

Jurnalista Alina Eftimie, fiica antrenorului Iordan Eftimie, s-a căsătorit religios și așteaptă un bebeluș!

Alina Eftimie, superba fiică a antrenorului Iordan Eftimie s-a căsătorit religios în acest Weekend. Alina Eftimie este o jurnalistă cunoscută a județului nostru, prezentatoare pentru mult timp a postului Realiatatea. Absolventă a Facultății de Litere din Pitești, Alina Eftimie a fost pasionată de mică de televiziune. Pe vremea aceea, folosea telecomanda pe post de microfon și-și intervieva părinții și musafirii acestora.

Șansa i s-a ivit când era studentă, iar un post local din Pitești, a anunțat că angajează reporteri. Preselecția a fost dură: peste 100 de tineri, pentru câteva posturi!

Învățam în Pădurea Trivale, la copaci, cu microfonul în mână. Am făcut trainingul cu domnul Spânu, de la Craiova, care ne spunea: te uiți fix, la copac!

Copacul este camera, copacul este lumea, telespectatorii, tu trebuie să vorbești copacului, să-i spui cât mai coerent, să te înțeleagă oricine. Și tot domnul Spânu, discutând cu el despre fotbal, mi-a zis că eu n-o să fiu reporter și o să prezint știrile din sport. Și așa am început: ca reporter și prezentator pe sport. După care am plecat la Digi, unde am fost corespondent pe Arges, Dâmbovița și Olt”, mărtusirea moderatorul tv întru-un interviu pentru Ciao. Venirea în București, la RTV, a fost o perioadă dificilă și grea, când muncea de la 6.00 dimineața la 22.00. A fost inițial reporter de politică externă, apoi s-a ocupat de politica internă, reporter acreditat la evenimente, social și până la îmormântări. Subiectul care a consumat-o cel mai mult a fost legat de tragedia de la Caracal, unde a fost detașată, de altfel, două luni de zile. De atunci, Alina a devenit tot mai cunoscută și mai apreciată pentru profesionalismul ei. Acum a venit rândul acesteia să spună ,,DA” și în fața lui Dumnezeu alături de alesul inimii sale. Ținuta aleasă de aceasta a fost o rochiță albă, mulată, care i-a scos în evidență cel mai important accesoriu: burtica de gravidă. Fără doar și poate, tânăra a fost superbă! Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *