web analytics

J BALVIN, DIAGNOSTICAT CU NOUL CORONAVIRUS. MĂRTURISIRILE ÎNGROZITOARE: „NU ESTE O GLUMĂ”

J Balvin, unul dintre cei mai cunoscuți artiști columbieni din lume, a anunțat, în cursul zilei de joi, că se recuperează după ce a fost diagnosticat cu boala COVID-19.

Într-un mesaj video transmis din vila sa din oraşul columbian Medellín, postat pentru a mulţumi pentru primirea unui premiu în cadrul Galei Juventud, artistul a spus că a trecut “prin zile grele” şi “foarte complicate”.

Artistul a subliniat faptul că pandemia “nu este o glumă şi nici o poveste mediatică”, lansând totodată un apel în care i-a îndemnat pe tineri să se ferească de coronavirus.

Premiul pe care l-a primit J.Balvin

J.Balvin a primit premiul pentru cel mai bun mesaj al unui videoclip. Este vorba de piesa “Rojo”, ce spune povestea dureroasă a unui bărbat care moare într-un accident de maşină provocat de scrierea unui SMS în timp ce se îndrepta spre spitalul unde urma să asiste la naşterea fiicei sale.

Ediţia din 2020 a Premiilor Juventud este prima gală de decernare a trofeelor care se realizează în timpul pandemiei, fiind desfășurată în Miami.

Prin anunţul făcut, Balvin se alătură listei artiştilor latino care au contractat COVID-19, boală de care au suferit de asemenea alţi compatrioţi ai artistului, precum Karol G, Prince Royce, Chiquis Rivera şi Lorenzo Méndez. Lista îi include şi pe prezentatorii programului “Despierta América”, Karla Martínez şi Alan Tacher – alături de soţia sa Cristy Bernal – Antonio Banderas, Camila Sodi şi mulţi alţii, scrie Agerpres.ro. 

Cine este J.Balvin

José Álvaro Osorio Balvín, cunoscut ca J Balvin, este un cântăreț columbian de reggaeton și de muzică rap. Balvin s-a născut în Medellín, cel mai mare oraș din departamentul Antioquia, unde a devenit interesat de rap, reggaeton, champeta și bachata.

Avansul său a venit în 2014 cu single-ul 6 AM, în care a jucat cântărețul puertorican Farruko, care s-a clasat pe locul doi în Billboard Hot Latin Songs. Apoi l-a cunoscut pe David Cohen și a început să fie cel mai bun prieten al său, deoarece l-a ajutat pe José să scrie noile sale melodii, precum și single-ul Ay Vamos, care a sporit vânzările albumului său La Familia (2014).

În 2016, a lansat albumul Energía, care a inclus tuburile Ginza, Bobo, Safari și Sigo Extrañándote. După lansarea Energiei, a făcut un mare turneu începând cu 29 septembrie 2016: Statele Unite, Mexic, Costa Rica, Europa, Peru, Columbia, Argentina, Israel, Uruguay, Olympia din Paris: cântăreața este sărbătorit peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *