IMAGINI VIRALE. DANI MOCANU RĂCOREȘTE UN BEBELUȘ CU UN EVANTAI FĂCUT DIN BANCNOTE DE 500 DE EURO

Chiar dacă s-a lăsat de muzică și a cam dispărut din atenția mass-media, Dani Mocanu nu se dezminte și continuă să atragă atenția pe rețelele de socializare.

De data aceasta, fostul cântăreț de manele, a publicat pe Tik Tok un videoclip care s-a viralizat instant, fiind distribuit în doar trei zile de aproape 1000 de ori.

În filmuleț, Dani Mocanu ține în brațe un o fetiță de câteva luni. În imagini, artistul explică că este foarte cald acolo unde se află ei și îi „face vânt” pentru a o răcori cu un teanc mare de bancnote de 500 de euro.

„Știu iubita lui tata, știu. Ușor, ușor. E cald tăticu, e cald, hai că pornim aerul condiționat. Știu fata mea e cald, știu, știu”, i se adresează Dani Mocanu bebelușului.

„Pedepsit” să muncească la DSP Argeș

Dani Mocanu a fost condamnat, la finalul lunii iunie,  de o instanță la 9 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând mașina fără permis de trei ori în aceeași zi. Fapta a fost comisă în 2020.

Manelistul va trebui să presteze muncă în folosul comunității timp de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau la Primăria Municipiului Pitești, scriau atunci jurnaliștii de la Wowbiz.

Mai mult decât atât, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, Dani Mocanu va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabilite, să primească vizitele consilierului de probațiune, să comunice schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în decurs de 10 zile.

Vara trecută, pe 24.08.2020, manielistul a fost prins de poliție vara trecută conducând cu permisul suspendat prima dată la ora 04:00 dimineața, apoi la 16:00 și 16:44. Pentru prima ”abatere”, Mocanu a fost achitat, însă nu și pentru celalalte două.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *