web analytics

Gina Pistol, mărturisiri neașteptate înainte de nunta cu Smiley: „Simt că o iau razna”

Cu doar câteva zile în urmă, Gina Pistol și Smiley au făcut anunțul mult așteptat de fanii lor: se căsătoresc! Comunicatul lor a creat un adevărat val de emoții și entuziasm printre cei care abia așteaptă să afle mai multe detalii despre eveniment.

La scurt timp după anunț, cei doi îndrăgostiți au început să prezinte pregătirile pentru cea mai importantă zi a vieții lor. Și, într-adevăr, nu este nicio exagerare să spunem că au de lucru mult. Organizarea unei nunți nu este deloc ușoară, iar Gina Pistol și-a expus clar acest gând într-o postare recentă pe Instagram.

Cu toate acestea, frumoasa prezentatoare TV pare să se descurce destul de bine cu tot ceea ce trebuie să facă. Se poate vedea bine ca ea este una dintre persoanele cele mai potrivite pentru a se ocupa de partea organizatorică a nuntii.

De partea cealaltă, Smiley pare să aibă un alt fel de pregătire. El este dedicat timpului petrecut la sala de fitness, astfel încât să fie pregătit pentru acea zi când își va duce iubita pe brațul său până la altar.

Desigur, fanii lor nu se pot abține să nu întrebe când va avea loc nunta, dar cei doi nu au oferit încă detalii precise. Oricum, cu atâta energie și dragoste pe care o vedem în momentele postate pe social media, este foarte probabil să avem parte de un eveniment de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *