web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateGemenele proprietarului Bijutieriei Teilor, aniversare cu caviar și multe flori!

Gemenele proprietarului Bijutieriei Teilor, aniversare cu caviar și multe flori!

- Advertisement -

Florin Enache, patronul de Bijuteria Teilor, are cu ce sa se mandrească! E tata de patru fete: doua mari și doua mici, gemene. Chiar dacă distanța geografică le-a separat în acest an, cele două surori au sărbătorit împlinirea vârstei de 21 de ani în stil grandios.

Cu două dintre fetele sale în Anglia – Maria la Londra și Andreea la Manchester, petrecerile separate au fost marcate de eleganță și detaliile sofisticate. Cu toate acestea, la distanță, gemenele și-au exprimat afecțiunea și legătura puternică prin intermediul postărilor online, împărtășind imagini adorabile și detalii despre modul în care au ales să celebreze momentul special.

Desi Bijuteria Teilor este o afacere de succes, Maria și Andreea par a avea planuri diferite pentru viitorul lor. Maria își dorește să se implice în industria ospitalității și visează să dețină un hotel, în timp ce Andreea are aspirații să devină chef, urmându-și pasiunea pentru gastronomie.

Cu studiile lor în Anglia și legătura strânsă pe care o mențin, cele două gemene rămân unite în ciuda distanței fizice. Postările frecvente pe rețelele de socializare dezvăluie nu doar relația lor de soră-soră, ci și bucuria și strălucirea petrecerilor lor de aniversare. Într-un cadru distins, cu caviar și buchete de flori, gemenele au adus un strop de eleganță și stil în celebrarea împlinirii a 21 de ani, arătând că frumusețea și rafinamentul curg în sângele familiei Enache.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments