Gabriel Enache și soția sa au un nou membru în familie!


Cei doi și-au luat în weekend o pisicuța. Gabriel a fost topit dupa aceasta. Cei doi au ales să îi pună numele Siri.  Fotbalistul o surprinde de multe ori pe frumoasa lui sotie cu multe gesturi romantice. Bineînteles cã reacția acesteia nu se lasã așteaptata, iar frumoasa sotie a fotbalistului îi face prãjituri cu multã dragoste, tânãra fiind pasionatã de gãtit. Gabriel Enache și Lena au împreunã un bãietel, Edan, care a venit pe lume la finalul lui septembrie 2017. Edan a fost botezat de Anamaria Prodan și de soțul sexy – impresarei, Laurentiu Reghecampf. Lena a nãscut la o clinicã din Elveția.  

Lena și Gabriel Enache formeazã o familie frumoasã și se sustin reciproc. Ba chiar fotbalistul o iubeste pe fiica sotiei sale ca pe propriul copil, iar Lena nu se poate declara decât o femeie norocoasã. Lena are o fetița dintr-o altã relatie, care este mândria ei. Micuta se numește Sophie, are 10 ani și este la fel de frumoasã ca mama sa și împreunã cu frãtitorul ei le fac viata minunatã pãrintilor. Micuta îsi iubeste enorm frãtupeul, iar venirea lui pe lume a umplut-o de bucurie. Și Gabriel Enache are o minunãtie de fetiþã din relația anterioarã cu Mãdãlina Enache.  Anais are patru anișori. 

Lena si Gabriel posteazã zilnic filmulețe pe retelele de socializare cu familia superba pe care o au și cu cele trei minuni din viata acestora care le fac viata mai frumoasã zi de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *