web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateFosta iubită a lui Mircea Eremia din Pitești, Bianca Alexandra, s-a făcut...

Fosta iubită a lui Mircea Eremia din Pitești, Bianca Alexandra, s-a făcut brow artist

- Advertisement -

Bianca Alexandra, o piteșteancă din ce în ce mai cunoscută în lumea bună a Bucureștiului și nu numai, a fost surprinsă in trecut în prezența unui tânăr celebru, Mircea Eremia, fratele cunoscutei artiste Alina Eremia. Relația celor doi s-a încheiat, dar superba șatenă a atras atenția tuturor. Bianca este mereu în prezența unor oameni celebri în țara noastră. Nu demult a petrecut cu Adrian Cristea si parcă, dorind să în cale pe urme unei alte Bianca, mult mai celebră decât ea, a plecat la un momentdat și într-o vacanță alături de Cătălin Botezatu și Anamaria Prodan. Tânăra a fost plecată într-o vacanță în Abu Dhabi într-un grup mai mare, grup din care au făcut parte și cele două vedete. Bianca este o tânără superbă, cunoscută a orașul Pitești, în special pentru trupul sexy pe care îl are și pentru pozele incendiare pe care le postează pe rețelele de socializare. Dornică de afirmare, Bianca este super activă pe rețelele de socializare și pare că ușor, ușor se apropie de vedetele României. O perioadă, Bianca și-a făcut și un cont de Only Fans, unde tânăra a postat poze super sexy, declarându-se o fană a pozelor în lenjerie intimă. Bianca Alexandra a fost acuzată că are profil pe o platformă cu conținut destinat adulților, iar acest lucru a stârnit multe discuții în jurul ei.

La puțin timp după ce fanii au acuzat-o că își câștigă banii din conținutul pentru adulți, după ce au găsit-o pe o astfel de platformă, Bianca Alexandra a clarificat situația. Se pare că totul a pornit de la o fotografie pe care a publicat-o pe Instagram, în care era îmbrăcată în lenjerie intimă. Chiar dacă ei nu i s-a părut indecentă, site-ul a șters-o imediat automat.

Din acest motiv, și-a creat un cont pe astfel de platformă, unde să fie acceptate fotografiile artistice de la ședințele foto, pe care Instagram sau Facebook nu le-ar fi permis. Însă, a precizat că nu a primit bani în schimbul imaginilor, așa cum se întâmplă în cazul altor femei, care fac același lucru.

”Într-adevăr mi-am făcut cont, dar ce am vrut eu să promovez acolo a fost cu totul diferit. Totul a pornit de la o poză. Am vrut să postez o fotografie din cadrul unei ședințe pe contul meu de Instagram. În dres, lenjerie intimă, o poza artistică.

La câteva minute, Instagram a șters-o. M-am gândit unde anume pot să fac conținut de acest gen și m-am gândit la platforma asta.”, a declarat Bianca Alexandra, la Xtra Night Show.

Bianca Alexandra nu a câștigat bani din imaginile pe care le-a publicat pe platforma pentru adulți, astfel că are alte surse de venit. Fosta iubită a lui Mircea Eremia este make up artist și mai nou se ocupă și de micro pigmentarea sprâncenelor și pare ca o face și foarte bine.

Cine deţine informaţii despre acest subiect sau despre orice alt subiect este rugat să ne scrie la cancanargesean@yahoo.com.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments