web analytics

Fata omului de afaceri Sorin Dumitru, Luana – primul Revelion alături de cel mai nou membru in Brașov!

Alex și Luana Truca, fosta Dumitru, au ales sa petreacă Crăciunul in familie, alături de cel mic și revelionul la munte. Cei doi au Înduioșat pe toată lumea cu superbele poze de familie postate pe retelele de socializare! Inedit este ca tatăl Luanei, cunoscutul om de afaceri Sorin Dumitru, s-a imbracat in Moș de dragul nepoțelului! Ca un bunic desăvârșit, acesta și-a luat costumul de Moș și și-a surprins nepoțelul la primul lui Crăciun. Pozele sunt mai mult decât adorabile și au strâns nenumărate aprecieri din partea prietenilor!

Tânără, frumoasă, mereu in pas cu moda şi întotdeauna discretă, Luana a fost întotdeauna dintre cele mai râvnite domnişoare din Argeş şi nu numai. Luana a devenit doamna Trucă in urma cu aproximativ un an şi şi-a unit destinele cu cel cu care trăieste o poveste de dragoste de poveste. Luana Dumitru s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Alexandru Trucă, un tânăr cunoscut în judeţul nostru drept un băiat foarte simpatic, prietenos, pasionat de călătorii exotice şi cu o carieră strălucită în faţă, Alexandru fiind încă de pe acum un antreprenor de succes. După o relaţie de dragoste frumoasă, cei doi au ales să spună ,,DA“ în faţa ofiţerului stării civile, deocamdată. Aceştia au preferat sa facă încheierea căsătoriei în Poiana Braşov, într un décor de poveste, în incinta unui hotel renumit.  Cei doi și-au botezat băiețelul, pe Vladimir, la Pitesti, intr-o atmosfera de vis! Ţinutele au fost pe măsura evenimentului şi, ca la orice botez, s-a făcut remarcată mamica băiețelului , care a purtat o rochiţă scurta, neagra. Nici ginerele şi părinţii nu s-au lăsat mai prejos! Îmbrăcaţi la ,,patru ace“, împreună cu familia şi cu prietenii acestora şi mai emoţionaţi ca niciodată, tinerii au avut parte de un botez de poveste, cu un meniu special, bucate alese şi ţinute de gală. Evenimentul a fost prezentat de cunoscutul prezentator Cătălin Măruță, un prieten al cuplului, și printre cei responsabili cu buna dispoziție l-am remarcat și pe Florin Ristei. Petrecerea a continuat și a doua zi in incinta restaurantorului Cornul Vânătorului.

Familia Dumitru este extrem de cunoscută în judeţul nostru, atât pentru afacerile pe care le conduc, grupul de firme Comesad, dar şi datorită pasiunii pentru sport, deţinând o sală cunoscută de fitness şi organizând unul dintre cele mai cunoscute turnee de tenis din Argeş, Comesad BCR Open. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *