web analytics

Familia Vișoiu – vacanță în Capri! 

Duc o viața perfectă, sunt o familie frumoasă și iubesc foarte mult călătoriile. Familia omului de afaceri argeșean Vali Vișoiu pare că a părăsit din ce în ce mai mult România, în ultimul timp aceștia petrecând tot mai mult timp în Italia. Acum aceștia se află în Capri, destinația preferată a tuturor milionarilor în sezonul de vară, alături de mai mulți prieteni. Din pozele postate pe rețelele de socializare, aceștia au parte și de un peisaj extraordinar de frumos, Capri fiind una dintre cele mai frumos decorate destinații. Familia Vișoiu este una dintre cele mai cunoscute familii din Argeș, o familie extrem de bogată și foarte apreciată de toți marii afaceriști ai României. Foarte des aleg sa petreacă cu familia Șucu, o altă familie la fel de cunoscută. Dan Şucu este proprietarul Mobexpert, jurat la Imperiul Leilor și un partener vechi de afaceri al lui Valentin Vișoiu. Soția acestuia, Diana Șucu este și ea la fel de cunoscută. Ţi-o aminteşti de la jurnalele de ştiri TVR şi din elegantele, dar rarele ei apariţii mondene – însă ironia frumoasă a vieţii face ca acum rolurile în familia ei să fie inversate: soţul ei, Dan Şucu, este acum pe micul ecran!

Soția omului de afaceri Vali Vișoiu, o apariție spectaculoasă întotdeauna!

Imbracată după ultima moda, postări pline de stil, dând dovadă de mult bun gust, în rochiţe şi pantofi de la cei mai mari designeri ai lumii si locaţii spectaculoase. Asa arată viaţa ei! E greu să ţi pasul cu Andreea Vișoiu… aproape imposibil! Este frumoasă, împlinită din toate punctele de vedere, pasionată de bucatarie și sport, cu o familie numeroasă şi mereu în pas cu moda. Cu o activitate socială slabă în publicul piteştean, Andreea se face remarcată adesea în Capitală. Aceasta se învârte în lumea bună a showbiz-ului având în anturaj nume foarte cunoscute, cum ar fi Maria Marinescu, fosta noră a lui Ion Ţiriac ori Valentina Pelinel, o bună prietenă a acesteia. La fiecare apariţie reuşeşte să îşi facă simţită prezenţa prin ţinutele impecabile pe care le adoptă, fiind recunoscută ca fiind un fashion icon printre personajele de Capitală. Trebuie să recunoaștem că și în fotografiile postate din Capri Andreea arată perfect, semn că orele de sală și dieta își spun cuvântul, iar soțul acesteia nu uită niciodată să îi demonstreze iubirea, deseori Andreea postând poze cu buchete spectaculoase de flori primite de la bărbatul iubit.  

Cine deţine informaţii despre acest subiect sau despre orice alt subiect este rugat să ne scrie la cancanargesean@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *