web analytics

După ce l-a lăsat pe Fulgy, Bia Khalifa, val de aprecieri și donații pentru Dani Mocanu: „Regele meu!”

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete din România datorită modului său de exprimare liber, fără perdea și fără inhibiții. Aceasta a fost implicată în mai multe relații cu persoane din showbiz, ultima dintre ele fiind cu fiul Clejanilor. După despărțire, blondina s-a afișat alături de Giani Kiriță la o petrecere, apoi l-a „lăudat” pe Dani Mocanu pe rețelele de socializare. 

Dani Mocanu este deja cunoscut pe rețelele de socializare datorită postărilor sale sincere, fără filtre sau cuvinte gândite anterior. Acesta a început să practice TikTok în timpul arestului la domiciliu, iar de atunci a adunat mulți urmăritori care îi susțin activitatea. Pentru a rămâne în atenția publicului, dar și pentru donațiile generoase pe care le primește de la fani, Dani Mocanu petrece ore în șir live, vorbind cu diferite personaje din showbiz sau confruntându-se în like-uri cu alți oameni din comunitatea TikTok.

Recent, Bia Khalifa i-a făcut o mare surpriză manelistului. Aceasta a intrat pe live-ul lui Dani Mocanu, acolo unde a oferit un val de aprecieri și de donații generoase. Vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-a donat fostului ei partener 86.3k de monede. Imediat după ce sesiunea de pe TikTok s-a încheiat, Bia a apărut pe primul loc în topul donațiilor. Fiind foarte fericită de gestul făcut, a publicat pe InstaStory un screenshot în care se poate observa clasamentul, dar și un mesaj: „REGELE MEU”.

Bia Khalifa și Dani Mocanu ar fi avut o relație în trecut, iar diva spunea la acea vreme că manelistul nu reușea să o satisfacă din toate punctele de vedere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *