Drama neștiută a Sandrei, soția lui Adi Mutu. Ce se întâmplă cu tatăl ei. Tatăl – in penitenciar pentru trafic de droguri!

Acum trei ani, în octombrie, Sandra și Adi Mutu trăiau cel mai frumos moment al vieții lor – se căsătoreau și-și botezat fiul, pe micul Tiago. Puțină lume știe însă ce dramă ascunde în suflet Sandra, soția lui Adi Mutu. Iată prin ce momente grele trece familia lor!

Pe 15 octombrie 2017, Sandra și Adi Mutu spuneau DA în fața ofițerului Stării Civile și, în același timp, îl creștinau pe Tiago, fiul lor. Cei doi s-au cunoscut în 2014, pe vremea când soția lui Adi Mutu era încă logodnica fotbalistului Laszlo Sepsi, însă între superba brunetă și Briliant a fost o chimie incredibilă, care, în cele din urmă, i-a adus împreună. Trei ani mai târziu, cei doi se căsătoreau și își formau propria familie.

Tatăl Sandrei Mutu a fugit 10 ani de autorități

În pofida faptului că are o viață de invidiat, Sandra, soția lui Adi Mutu, trăiește, în egală măsură o dramă, iar asta din cauza tatălui ei. Miodrag Bachici se află în Penitenciarul Arad din 2013, unde execută o pedeapsă de 12 ani pentru trafice de droguri. Despre tatăl Sandrei se spune că ar fi făcut parte din cea mai influentă rețea de trafic și distribuție de droguri ce acționa în vestul țării.

În 2002, împreună cu alţi indivizi, care au fost prinşi, între timp, de poliţie, Miodrag Bachici ar fi încercat să comercializeze o cantitate importantă de cocaină (2 kilograme), în valoare de 65.000 de dolari, tranzacţia urmând să aibă loc la Giroc, lângă Timişoara, oraşul său natal. Bachici a reușit, însă, să fugă cu doar câteva minute înainte ca mascații să pătrundă în locuința sa, iar timp de zece ani a fost de negăsit de către autorități, menționează sursa citată.

Soția lui Adi Mutu își vizitează tatăl în închisoare

Acum 3 ani, tatăl Sandrei, soția lui Adi Mutu, a cerut o reducere a pedepsei, însă apelul său a fost respins de către instanță. Mai mult, lui Miodrag Bachici i-a fost pus și sechestru pe proprietăți, fiind executat silit pentru recuperarea prejudiciului. Socrul lui Adi Mutu nu a renunțat însă și a încercat și anul trecut să primească o micșorare a pedepsei, însă cererea sa a fost din nou respinsă. Drept urmare, bărbatul va petrece mult timp de acum înainte în spatele gratiilor.

Chiar dacă Miodrag Bachici ei a comis fapte reprobabile, acest lucru nu schimbă cu nimic sentimentele Sandrei, soția lui Adi Mutu, pentru el. Bruneta își vizitează și acum tatăl, o dată la câteva luni. Mama ei s-a mutat din Timișoara, iar acum locuiește împreună cu fiica, nepotul și cu ginerele ei în București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *