web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateDoi elevi au fost prinși cu droguri în curtea unui liceu! Unul...

Doi elevi au fost prinși cu droguri în curtea unui liceu! Unul dintre aceștia este minor!

- Advertisement -

Doi tineri, între care unul minor, au fost prinşi de jandarmi având la ei substanţe interzise, în curtea unui liceu din Timişoara.

”În cursul zilei de ieri (marţi – n.r.), un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, aflat în serviciul de patrulare, a identificat în curtea unui liceu, doi tineri, dintre care unul minor, având substanţe interzise asupra lor. Jandarmilor le-a atras atenţia comportamentul suspect al celor doi, iar în urma verificărilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanţă pulverulentă cristalină”, a transmis, miercuri, Jandarmeria Română.

Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăţa în liceul respectiv, deţinea cea mai mare cantitate din substanţa găsită şi un cântar electronic. El a declarat că achiziţionase materia pentru o petrecere la care urma să participe şi că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeţ cu substanţă pentru consum.

Tânărul în vârstă de 18 ani, care ispăşise o pedeapsă privativă de libertate şi care fusese eliberat condiţionat, a declarat că a achiziţionat substanţa din curiozitate.

Cei doi au fost duşi de jandarmi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara pentru îndeplinirea procedurilor, totodată fiind sesizate şi autorităţile competente în vederea continuării cercetărilor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments