web analytics

Diana Zamfir, cea mai sexy iubitã de afacerist din Arges?!

E tânãrã, frumoasã, aratã extraordinar și pãre cã este foarte aproape de o nuntã. Diana Zamfir este fãrã doar și poate una dintre cele mai sexy argesence, și clar ar fi pe locurile fruntase dacã am face un top cu cele mai frumoase iubite de afaceriști din Arges, și nu numai, bruneta fiind usor de remarcat oriunde se duce. Diana face furori pe rețelele de socializare, pozele sale sunt apreciate de foarte multi oameni, fiind una dintre tinerele argeșence cu cei mai mulți fani în mediul online. Din pãcate pentru toþi admiratorii acesteia, Diana este ,,luatã“, și nu de ieri, de astãzi, de câțiva ani de zile, tot mai multe semne ducând cãtre o posibilã nuntã a celor doi. Iubitul acesteia, cel cu care are o relatie de lungã duratã, Iulian, este cunoscut drept cel care se ocupã de ,,voia bunã“ a argeșenilor, Iulian deținând unul dintre cele mai frumoase puburi ale Pitestiului.

Diana Zamfir, la fel de sexy pe retelele de socializare!

Cu toate astea, bomba sexy Diana Zamfir nu se dezminte! Face ce face și iar își înnebuneste admiratorii pe reþelele de socializare. Are un trup tot mai bine proportionat și postãri din ce în ce mai incendiare! Buzele cãrnoase, formele din plin, picioarele lungi și subțiri sunt doar câteva din atuurile brunetei, atuuri datoritã cãrora strânge sute sau chiar mii de likeuri la pozele pe care le posteazã. ,,Bombe sexy“ se numesc toate, dar cele care într-adevãr meritã sã dețină acest ,,titlu“, sunt putine! Calitãțile, atuurile fizice ale unui adevãrat model dar ai trãsãturile frumoase, toate acestea sunt deținute de Diana Zamfir. 

S-a fãcut remarcatã la Next Top Model!

Focoasa brunetã s-a fãcut remarcatã în show-ul Next Top Model, prezentat de Cãtãlin Botezatu, cunoscutul designer recunoscând chiar într-una dintre ediþii cã piteșteancă este printre preferatele sale din cadrul show-ului. Ce-i drept, de la apariția ei în cadrul show-lui a trecut ceva timp, dar Diana a continuat sã-și facã remarcatã prezenta prin diferite shootinguri, pe rețelele de socializare unde adunã mii de likeuri de la admiratori, la diferite ocazii sau pur și simplu în oras. Cam așa se rezumã viața Dianei Zamfir. Din nefericire pentru toți cei care si-o doresc, Diana este îndrãgostitã pânã peste cap! Ce-i drept, nici nu este greu sã te îndrãgostesti de frumoasa brunetã: focoasã, cu un corp de invidiat, înzestratã de la mama naturã din belsug și trãsãturi superbe. La cât de sexy este, nu este greu de înțeles de ce este si atât de curtatã!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *