web analytics

Despărțire șoc în showbizzul românesc?! Alexandru Cicâldău și Bianca Maria, iubita super sexy din Pitești, s-au separat?

Alexandru Cicâldău trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din cariera sa de fotbalist. Până de curând, puteam spune că este și unul dintre cele mai frumoase momente din viața personală a sportivului. Alex a ajuns în Emiratele Arabe Unite, unde a evoluat pentru clubul Al-Ittihad Kalba, și acum presa scrie că urmează să se întoarcă în Turcia.

Mijlocașul ofensiv, cunoscut pentru tehnica sa, a reușit să transforme rapid Al-Ittihad Kalba într-una dintre echipele favorite ale fanilor din Emiratele Arabe Unite. Acest lucru se datorează, pe lângă evoluțiile sale bune, și prestației sale de la Galatasaray, Istanbul, de unde a fost împrumutat. Alex Cicâldău a devenit rapid unul dintre favoriții suporterilor echipei turcești, iar această performanță l-a propulsat într-o nouă etapă a carierei sale.

De altfel, Alex nu nu a fost singur în această nouă aventură. Iubita sa, Bianca Maria, una dintre cele mai frumoase femei din România, și-a susținut partenerul în acest nou capitol din viața sa. Însă acum pare că lucrurile s-au încheiat între cei doi, după ani buni, amândoi ștergând pozele de cuplu de pe rețelele de socializare. Deși cei doi încă se urmăresc, nici măcar o singură poză de cuplu nu mai apare pe profilele lor. Cu o prezență fizică impresionantă și o carieră la fel de impresionantă, tânăra piteșteancă medic dermatolog a ajuns cunoscută pe rețelele de socializare datorită fotografiilor sale care adună zeci de mii de like-uri din partea fanilor din întreaga lume.

Bianca postează pe rețelele de socializare fotografii din cele mai spectaculoase destinații de vacanță ale lumii, în care apare într-o ipostază seducătoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect sau despre orice alt subiect este rugat să ne scrie la cancanargesean@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *