web analytics

Denisa Dumitru și-a petrecut ziua de naștere in Barcelona, alături de prieteni!

Denisa Dumitru, fiica omului de afaceri Virgil Dumitru și la rândul ei o afacerista de succes, a ales sa își petreacă de curand ziua de naștere intr-o locație superba, alături de familie și prieteni. Tanara a preferat sa sărbătorească in Barcelona și, ca de obicei, a fost înconjurată de familie si de mulți prieteni! 

Ramada, cel mai de succes hotel al Argesului, pus pe picioare de cãtre Denisa!

Este frumoasã, împlinitã din toate punctele de vedere, cu o familie minunatã și mereu în pas cu moda. Tânãra își trãieste viața din plin și muncește din greu, Hotelul Ramada fiind condus, din prima zi, de cãtre Denisa Dumitru, exponent a generației tinere de oameni de afaceri, manager, care a confirmat cã și în România și, mai ales, în provincie, se poate face turism de business la cele mai înalte cote. În timpul liber aceasta bifeazã o serie de locații spectaculoase precum Poiana Brașov sau Mykonos, iar de curând s-a aflat într-una din locație superba, și anume Barcelona.

Denisa, prietenã bunã cu Elena Gheorghe!

Denisa Dumitru, cãci despre ea vorbim, este un cunoscut personaj în lumea bunã a Argesului și nu numai. Cu o activitate socialã dezvoltatã, Denisa se face remarcatã adesea și în Capitalã. Aceasta se învârte în lumea bunã a showbiz-ului având în anturaj nume foarte cunoscute, cum ar fi Oana Roman sau cântãreaþa Elena Gheorghe, cea care îi este și nasa. Fata omului de afaceri argesean este și o familistã convinsã, în majoritatea pozelor postate pe site-urile de socializare fiind înconjuratã de familie și prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *