web analytics

De necrezut! O mireasă ce a fost furată de la nuntă, s-a dus la păcănele!

Scene rupte din film la Iași. O mireasă a fugit de a nuntă alături de câțiva nuntași și a mers la păcănele. Ea a fost filmată în momentul în care juca, iar invitații o susțineau să se întoarcă în brațele mirelui, dar cu mai mulți bani. Imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Petronela și Ciprian Zota și-au unit destinele joi, 7 septembrie, și au organizat o petrecere pe cinste. Cei doi au sărbătorit la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Iași. După miezul nopții, tânăra a fost furată și dusă la un cazinou, fiindcă și-a dorit să iasă din tipar și să creeze un moment spectaculos și amuzant.

Furatul miresei este considerat un obicei care poate aduce farmec în plus unui astfel de eveniment. Însă, puțini sunt cei care știu istoria acestuia. În trecut, furatul miresei era considerat un lucru barbar, fiind originar de la popoarele migratoare.

Pe vremuri, clanurile rivaqle profitau de nunți pentru a face rău mirelui. Veneau la nuntă și furau cel mai de preț dar al său – mireasa. Acestuia i se cerea o sumă foarte mare pentru ca iubita lui să fie eliberată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *