web analytics

Dani Mocanu și-a făcut cont pe un site destinat adulților: “Începem să postăm”

Dani Mocanu este un cunoscut manelist de la noi din țară și cel mai cunoscut din județul nostru. De-a lungul timpului acesta a fost implicat în mai multe scandaluri, dar nu s-a lăsat. De această dată nu este vorba despre un scandal, ci despre o veste care a lăsat fanii mască. Dani Mocanu și-a deschis cont pe un site destinat adulților.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați maneliști de la noi din țară. Acesta iese mereu în evidență cu vreun scandal sau cu veste șocantă. De data aceasta, el și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că și-a deschis cont pe un site destinat adulților. Dar fiind vorba de Dani Mocanu, nimic nu ne mai surprinde.

Dani Mocanu are cont pe un site destinat adulților

Excentricul Dani Mocanu și-a deschis cont pe un site de adulți. Manelistul și-a anunțat fanii prin intermediul rețelelor de socializare pentru ca aceștia să se aboneze și să beneficieze de pozele pe care el le va posta. Dani Mocanu a făcut atâtea trăznăi, încât nu ne mai miră cu nimic.

‘’Haideți acolo, că începem să postăm’’, a fost mesajul transmis de Dani Mocanu pe rețelele de socializare.

După toate acuzațiile care i-au fost aduse de-a lungul timpului, manelistul nu se potolește și se ține tot timpul de șotii. Oare unde va ajunge povestea asta și ce content va posta acesta, rămâne de văzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *