web analytics

DANI MOCANU, PRIMA REACȚIE PE TIKTOK DUPĂ CE AU APĂRUT IMAGINILE RUȘINOASE DIN BAIE: „IUBITA MEA MI-A PROPUS SĂ…”

După ce a scârbit tot online-ul cu un video ciudat-sexual, Dani Mocanu a oferit prima reacție și a vorbit despre scenele grotești.

Mai exact, Dani Mocanu s-a filmat făcând… pe iubita lui, o tânără cunoscută în lumea muzicii de petrecere. Așa cum era de așteptat, reacția manelistului nu a întârziat să apară și a oferit explicații despre modul în care imaginile au ajuns să fie în spațiul public:

”În baie, acolo unde eram cu gagica asta și urinam pe ea, am hotărât la rugămintea iubitei mele din video să-i trimit și ei o anumită parte din acel filmuleț în care eu urinam pe ea. La acel moment fiind ”my love”, iubita mea, mi-i s-a propus să publicăm acest material în mediul online.

Ideea este în felul următor, eu, Dani Mocanu, că sunt beat și așa mai departe, că am băut o sticlă, două, trei, nouă de whisky, indiferent de starea în care mă aflu sunt un om cerebral cu capul pe umeri”, a spus Dani Mocanu pe TikTok.

În video apare Dani Mocanu, în picioare, în cabina de duș, alături de iubita lui. La un moment dat, manelistul începe să urineze, pur și simplu, pe tânără, care nu pare deloc deranjată, ba din contră. Sursele noastre susțin că tânăra are un trecut tumultuos, nefiind deloc ușă de biserică.

Video-ul are câteva secunde, așa cum a spus și Dani Mocanu, aceste scene fiind doar o parte din întreaga filmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *