web analytics

Dani Mocanu – din tanc direct la Simfonie!

Numele argeșeanului Dani Mocanu a fost pe buzele tuturor in ultimele zile. Acesta a fost implicat intr-un accident in Râmnicul Vâlcea, unde un transportor blindat, închiriat de cântărețul de manele Dani Mocanu pentru filmarea unui videoclip, a făcut prăpăd pe o stradă din centrul municipiului. După filmarea videoclipului, Dani Mocanu s-a întors acasă și a ales sa se relaxeze la Simfonia Lalelelor. Alături de un bun prieten, Marius Televijen, cunoscut și el in presa, Dani s-a pozat și s-a plimbat prin parcul Lunca Argesului. ,,Emblemele Piteștiului”, cum s-au autodenumit cei doi, petrec mult timp împreuna. De menționa este și faptul ca Tele, cum îl știu prietenii, n-a uitat sa precizeze in dreptul pozei și faptul ca ,,el e mai slab cu 25 de kg și Dani mai bogat cu 2 milioane de euro”. 

Dani Mocanu a explicat cum s-a produs accidentul din Râmnicu Vâlcea. „Se poate întâmpla oricui”

Un transportor blindat, închiriat de cântărețul de manele Dani Mocanu pentru filmarea unui videoclip, a făcut prăpăd pe o stradă din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea.

Vehiculul cu destinație militară a acroșat două mașini în timp ce Mocanu se afla pe turelă. Mașina cu destinație militară este înmatriculată în Marea Britanie, iar poliția a transmis joi seară că verifică daca avea dreptul să circule pe străzile din România. Inițial doar îl amendase pe șofer pentru „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”, dar după s-a aflat că acum 2 ani Registrul Auto Român respinsese înregistrarea mașinii la noi în țară.

Vehiculul care lovește autoturismele parcate, în centrul orașului Râmnicu Vâlcea, este un transportor blindat Alvis Saracen folosit în trecut de mai multe armate ale lumii.

Cântărețul de manele Dani Mocanu este pe turela mașinii special concepută pentru intevenții militare. Pe strada cu o bandă pe sens, transportorul de 11 tone a izbit în viteză mașinile.

Un apropiat al cântărețului de manele încercă să îl oprească pe un adolescent să filmeze vehiculul.

Apropiat: Nu ai voie să filmezi. Ți-am zis să nu mai filmezi, nu mai filma! Băi, pleacă de aici!

Adolescent: Nu îmi e frică.

Apropiat: Nu îți e frică?

Adolescent: Dă în mine dacă vrei!

Apropiat: Vrei să te bat?

Din interiorul transportorului blindat apare la un moment dat și cântărețul de manele.

Dani Mocanu: Băi, dă-te-n…că vrea să te bată pe bune dacă ești nesimțit. Băi, nu mai filma, gata!

„Dani Mocanu înjura, spunea că vrei să cobor la tine că eu te bat pe bune. E și o filmare când Dani Mocanu a venit spre mine”, a declarat martorul.

Tinerii vor să depună plângere la poliție împotriva cântărețului de manele.

Dani Mocanu a încercat să dea vina pentru accident pe oamenii care filmau transportorul.

„Faceau poze, filmau și vă dați seama soferul fiind și el zăpăcit, agitat încercând să evite oamenii, a tras puțin de volan și… Ne pare rău de cele întâmplate, dar se poate întâmpla oricui”, a spus Dani Mocanu.

Bărbatul care conducea transportorul este și proprietarul vehiculului.

Mașina construită pentru armată este înmatriculată în Marea Britanie, iar cel care o deține, un bărbat din Vâlcea, o are la vânzare cu 130 de mii de euro.

Șoferul va primi o amendă de până la 725 de lei pentru „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului” – a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Vâlcea, care consideră transportorul blindat de 11 tone „un autovehicul istoric”.

Registrul Auto Român, în schimb, precizează că transportorul nu ar fi avut ce să caute pe stradă. Este un vehicul militar pentru care instituția nu emite cărți de identitate – nici măcar pentru cele de epocă. De altfel, acum 2 ani, proprietarului i s-a respins înmatricularea mașinii în România. Acum i-ar lipsi din acest motiv și Inspecția Tehnică Periodică.

„Având în vedere că s-a constatat faptul că vehiculul în cauză nu se încadrează în niciuna dintre categoriile de omologare prevăzută în legislaţia aplicabilă, RAR nu a emis pentru acest vehicul nici carte de identitate, nici atestat de vehicul pentru lucrări”, a declarat directorul tehnic RAR.

Registrul Auto Român spune că transportorul nu poate fi întregistrat în România nici dacă ar fi atestat drept vehicul istoric de catre Clubul Retromobil.

Alvis 603 Saracen este un transportor blindat cu 6 roți care poate transporta opt soldați si un comandant de trupă și poate fi echipat cu o mitralieră, ori un tun. Vehiculul a fost folosit intens în violențele din Irlanda de Nord și în războiul civil din Sri Lanka.

La înălțime, dar cu multe probleme cu legea. DIICOT l-a trimis în judecată pe Dani Mocanu și îl acuză de proxenetism și constituirea unui grup infracțional organizat, după ce în 2016 împreună cu alte persoane ar fi obligat cel puțin o tânără să își vândă trupul în Irlanda.

Cântărețul de manele a mai avut probleme cu legea și după ce într-un videoclip apărea cu un leu rănit. Acuzația a fost atunci de cruzime si rele tratamente.

Dani Mocanu este judecat și într-un proces – în care în prima instantă – a primit o condamnare la șase luni de închisoare pentru incitare la ură și discriminare împotriva femeilor într-una dintre melodiile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *