web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateConflict izbucnit pentru locurile de parcare ale unui supermarket! 7 persoane au...

Conflict izbucnit pentru locurile de parcare ale unui supermarket! 7 persoane au fost rănite!

- Advertisement -

Poliţiştii din Bucureşti au intervenit duminică pentru aplanarea unui conflict izbucnit în parcarea unui supermarket din Sectorul 1. 12 persoane s-au bătut, şapte persoane fiind rănite. Trei au fost transportate la spital. Scandalul ar fi pornit de la locurile de parcare, potrivit News.ro.

„La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 16:35, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 2 a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui complex, din Sectorul 1, pe fondul unor neînțelegeri privind un loc de parcare, are loc un conflict, între mai multe persoane.

În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că starea conflictuală a fost aplanată, fără ca persoane implicate să se agreseze”, arată Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, ulterior, în jurul orei 17.20, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în starea de apărare, are loc un nou conflict, la fața locului stabilindu-se că 12 persoane s-ar fi agresat reciproc.

„În urma intervenţiei poliţiştilor, conflictul a fost aplanat. În urma evenimentului, 7 persoane ar fi suferit leziuni. 3 dintre acestea au fost transportate la spital, conștiente”, au mai spus polițiștii. La sediul Poliţiei au fost duse toate persoanele implicate, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments