web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateCONFLICT ÎNTRE SOŢUL UNEI CÂNTĂREŢE ŞI UN VICEPRIMAR!

CONFLICT ÎNTRE SOŢUL UNEI CÂNTĂREŢE ŞI UN VICEPRIMAR!

- Advertisement -

Georgiana Lobonț, implicată într-un scandal monstru, cu bătaie și înjurături. Evenimentul neplăcut a avut loc zilele trecute, în comuna Ceanu Mare, unde artista a fost invitată să cânte. La un moment dat, a avut loc un conflict între cântăreață și viceprimarul comunei, iar soțul vedetei s-a văzut nevoit să intervină.

Georgiana Lobonț, implicată într-un scandal monstru. Conflictul ar fi început după ce viceprimarul comunei Ceanu Mare a rostit cuvinte jignitoare către toată lumea, inclusiv la adresa cântăreței. Bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate și l-ar fi amenințat cu bătaia inclusiv pe primar. Totodată, atunci când soțul Georgianei Lobonț a încercat să-l calmeze pe edil, acesta ar fi ridicat mâinile asupra lui.

Georgiana era afară, la poze, a venit s-o cheme și s-a apucat să înjure. El înjura tot timpul pe hol și pe o femeie, din câte am înțeles era nevasta lui, a bruscat-o, a scuturat-o. Îi înjura pe toți și, până la urmă, am vrut și eu să vad cine e cretinul ăsta că numai circ făcea.

Toți oamenii au văzut, dar le era frică să spună ceva. Așa se zicea, că era beat. El a venit acolo, înjura și eu i-am zis să se calmeze, să nu mai urle, îmi era mai mare rușinea mie. A venit, a ridicat mâinile la mine, a făcut circ, jandarmii de afară au văzut și l-au și scos încătușat afară. Am și semnat acolo, am făcut plângere, i-au dat contravenție. Un comportament de viceprimar care nici n-are rost de povestit. El a sărit calul foarte mult.

Numai înjurături, brusca pe toată lumea… Doamna era nevastă-sa și normal că atunci când au venit jandarmii ea n-a mai recunoscut. Eu am rămas șocat când am văzut că nu știam cine e de face așa tămbălău.

Primarul e mai în vârstă, dar el a fugit de acolo. Am terminat de cântat, cât am stat la poză… primarul a fugit că-l căuta să-l bată sau… habar n-am ce a zis. S-a comportat acolo foarte urât și eu m-am dus la el și i-am zis: ‘Vă rog frumos să vă calmați, nu mai înjurați’.

Că tot urla pe hol acolo că vine, că omoară, povești de le spunea grupului lui restrâns. Și a venit la mine cu ‘Tu ce vrei, mă? Tu cine ești?’. Și când au văzut jandarmii că a pus mâna pe mine, că a zis că eu am pus mâna pe el, l-au încătușat și l-au scos. A făcut circ, a sunat el la 112… Îți dai seama, ca un om beat. Dar repet: toți oamenii au zis că e un om de doi lei și, vezi Doamne, era pe vremuri interlop local acolo, în sat, și lumea în fața lui nu zicea nimic. Și organizatorul ăla săracul… toate i s-au spart în cap.

Era un bădăran, urla pe hol și nu știa că eu îl aud. În fond și în esență, e un om care nu-și merită locul acolo”, a declarat Rareș Ciciovan, pentru Cancan.ro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments